Rıdvanlı Mahallesi Yeni Camii İmam Hatibi Ahmet Sağlam’ın ev sahipliğin de düzenlenen iftar programına Vakfıkebir İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü İmam Hatip Davut Bayraktar, Adnan Demirtürk Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Manevi Danışmanı İmam Hatip Rıdvan Açıkgöz ve Açıkalan Mahallesi Camii İmam Hatibi Ahmet Özoğlu ve bir grup genç katıldı. Caminin çay ocağında gençlerle birlikte iftar yapan Müftü Küçük, kılınan akşam namazının ardından gençlerle çay içip sohbet etti.

"ANAMI, AİLEMİ İHMAL ETTİM AMA VAKFIKEBİR’İMİZİ ASLA İHMAL ETMEDİM" "ANAMI, AİLEMİ İHMAL ETTİM AMA VAKFIKEBİR’İMİZİ ASLA İHMAL ETMEDİM"

Programı organize eden İmam Hatip Ahmet Sağlam yaptığı açıklamada; “Gençlerimize yönelik düzenlediğimiz iftar programını yoğun bir katılımla gerçekleştirdik, katılım sağlayan başta ilçe Müftümüz Şükür Küçük’e, meslektaşlarıma ve geleceğimizin teminatı genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerimiz artarak devam edecektir” dedi. 

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü gençlik koordinatörü Davut Bayraktar ise ; “Misafirperverliği için İmam Hatip Ahmet Sağlam hocamıza, bu güzel davete icabet eden genç kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi.

Teravih namazı için camiye gelen cemaate namazdan önce vaaz-ı nasihatte bulunan İlçe Müftüsü küçük, daha sonra yatsı ve teravih namazını kıldırdı. Tesbihât ve duânın ardından aşr-ı şerif tilâveti ve meâlini de okuyan İlçe Müftüsü Şükür Küçük, namazdan sonra da vatandaşların sorularını yanıtladı ve caminin çay ocağında bir süre daha vatandaşlarla çay içip sohbet ettikten sonra mahalleden ayrıldı.