Tüm Büyükliman Yöresi ’ne sağlık hizmeti veren Vakfıkebir Devlet Hastanesi binasının hijyenine ve temizliğine büyük önem veriliyor.



Yaşanan sürecin ardından değeri ve önemi bir kat daha fazlalaşan Vakfıkebir Devlet Hastanesi binası Vakfıkebir Belediyesi personelleri tarafından sürekli olarak dezenfekte edilerek ilaçlanıyor. Ayrıca Hastane çalışanları da binanın temizliğine büyük önem vererek gereken tüm tedbirleri alıyorlar.
Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Bizler sürecin başından aralıksız beri ilçemizde dezenfekte ve temizlik çalışmaları  gerçekleştiriyoruz. Halkımızın kullandığı; toplu ulaşım araçları (minibüsler, taksiler, halk otobüsleri), dolmuş durakları, taksi durakları, bankalar, bankamatikler, aile hekimlikleri, eczaneler, camiler, ilçe terminali, hükümet binası, halk eğitim merkezi binası, gençlik merkezi binası, polis karakolu, jandarma binası, belediye binası, vergi dairesi binası, askerlik şubesi binası, liman başkanlığı binası,  PTT binası, Çoruh Edaş binası, Orman İşletme Müdürlüğü binası, tarım ve hayvancılık ilçe müdürlüğü binası, TİSKİ binası, esnaf odası, esnaf kefalet kooperatifi ve şoförler odası binaları, ziraat odası binası, özel sürücü kursu binası, SGK binası, İş-Kur binası, umumi WC’ler, petrol istasyonları, ilçe stadyumu, kapalı spor salonu, Kuran Kursu binaları ve öğrenci yurtları, fabrikalar, halkın yoğun olarak girdiği özel iş yerleri dezenfektan malzemelerle temizlendik. Ayrıca  sokak ve caddelerimiz temizlik maddeleri ve su ile yıkandık.





Bu kapsamda yöremiz için büyük önem taşıyan Vakfıkebir Devlet Hastanemizin binasını da sürekli olarak dezenfekte ederek burada daha sağlıklı bir çalışma ortamı oluşması için katkı vermeye gayret gösteriyoruz.
Değerli halkımızdan ricamız; mutlaka Sağlık Bakanlığımız tarafından açıklanan temizlik kurallarına harfiyen uyarak, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalardır. Devletimizin aldığı önlemlere uyarsak Yüce Allah’ın izni ile hep birlikte el ele vererek bu zorlu günleri geride bırakacağız” diye konuştu.