Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne ait 5 dönümlük arazi üzerinde yeni poliklinik girişi ve modern otopark projesi yapılacak.



Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Personel Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Efnan Erbölükbaşı, Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Kant ile Vakfıkebir Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Yahya Sağıroğlu, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek Vakfıkebir Devlet Hastanesine ait 5 dönümlük arazi üzerinde yapılacak olan; yeni poliklinik girişi, modern otopark projesi, Vakfıkebir’e yapılması planlanan ikinci 112 Sağlık İstasyonu ve diğer sağlık yatırımları ile ilgili istişarelerde bulundular.
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Vakfıkebir Devlet Hastanemiz, Büyükliman Yöremizde yaşayan yüzlerce hastamıza şifa kapısı oluyor. Hastanemizin ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla hem fiziki olarak yeni yatırımlar yapılıyor hem de yeni doktor ve sağlık personelleri ile güçleniyor. Bugün hastanemize yapılacak olan poliklinik girişi ve modern otopark projesinin ayrıntılarını inceledik. Yine ilçemize ikinci bir 112 Sağlık İstasyonu yapılması planlanıyor bu yatırımı ve diğer sağlık yatırımları ile ilgili görüş alış verişinde bulunduk” diye konuştu.