Cumhuriyet Halk Partisi Vakfıkebir ilçe teşkilatının organize ettiği ve 6 Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili adayının katıldığı aday tanıdım ve esnaf ziyareti törenine Cumhuriyet Halk Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskinin yanı sıra İYİ Parti İlçe Başkanı Alpaslan Beşli, Deva Partisi İlçe Başkanı Oğuzhan Haliloğlu, Demokrat Parti İlçe Başkanı Muharrem Somoğlu, Sadet Partisi İlçe Başkanı Birol Yavuz ve çok sayıda partili katıldı. CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin yaptığı selamlama konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

BAŞKAN BAHADIR’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ BAŞKAN BAHADIR’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

“ALTI GENEL BAŞKAN BİRLEŞEREK İLMEK İLMEK MİLLET İTTİFAKINI KURDU”

Başkan Mehmet Keskin, “Değerli milletvekili adaylarımız, Millet İttifakı'nın çok değerli ilçe başkanı arkadaşlarım, Basınımızın değerli emekçileri, Değerli konuklar, CHP'nin değerli üyeleri, Hepiniz hoş geldiniz. Her birinizi en içten duygularımla selamlıyorum. Hiç kuşkusuz kazanacağız. Kazanmanın yolu birleşmekti. Biz de yıllar önce Ankara-İstanbul yolunda "Hak, hukuk, adalet" yürüyüşünde birleşmeye başladık. Altı genel başkan birleşerek ilmek ilmek millet ittifakını kurdu, çok çalıştılar. Bu çalışmalar cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı siyasi metni olan "Ortak Mutabakat Metni" ile taçlandırıldı. Altı genel başkan bu birlikteliği iktidarla sonuçlandırarak dünya siyasal tarihinde görülmemiş bir başarıya imza atacaklar dedi.”

TARİH YAZACAKLAR TARİH!

Başkan Keskin, “Milletvekili adaylarımız burada hepsinin ayrı bir mücadele hikayesi var. Onlar büyük bir dayanışma içerisinde. İttifakımızın ilçe başkanları ile büyük bir dayanışma içindeyiz. Birleştik ve biz de Vakfıkebir'de ve Trabzon da tarih yazacağız. Hiç kuşku yok kazanacağız. Birleşe birleşe kazanacağız! Milletvekili adaylarımızın sıralamadaki yeri ne olursa olsun hiç bir önemi yok. Aday olamayan arkadaşlarımız da 1. sıradaymış gibi omuz omuza, yürek yüreğe vererek çalışacağız. Çünkü söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. Milletvekili adaylarımız Millet ittifakının adaylarıdırlar. Millet ittifakını oluşturan partileri temsil ediyorlar dedi.”