Hava muhalefetinden dolayı karayoluyla Trabzon’a dönen Trabzonspor'u Vakfıkebir taraftarlar derneği Vakfıkebir de durdurarak sevgi gösterisinde bulundular.



Trabzonsporlu taraftarlar Vakfıkebir ilçesinde saatlerce bekledikleri takımlarını coşkuyla karşıladı. Trabzonspor kafilesini karşılayan Vakfıkebirliler, şampiyonluk tezahüratları yaptı. Vakfıkebir ilçesinde kar yağışına aldırış etmeden bekleyen bordo-mavililer, futbolcularla birlikte galibiyeti kutladı.
Trabzonspor 8 Şubat Cumartesi günü Gençlerbirliği’ni deplasmanda 2 - 0’lık net bir skorla mağlup ederken bordo-mavililerin Trabzon’a gelişi ise hava muhalefetine takıldı. Trabzon’a Cumartesi günden buyana yağan kar yağışı nedeniyle uçak seferleri iptal olunca, Trabzonspor kafilesi mecburen kara yolunu tercih etti. İlk olarak uçakla Samsun’a oradan da karayoluyla Trabzon’a gelmeyi planlayan kafile bu ilde de yaşanan hava muhalefeti nedeniyle Ankara’dan Trabzon’a mecburen takım otobüsüyle geldi. Trabzonspor kafilesi Trabzon’a gelirken, Vakfıkebir ilçesinde bordo-mavili taraftarlar tarafından karşılandı. Kar yağışına aldırış etmeden şehir girişinde bekleyen Trabzonspor taraftarları, bordo-mavililerle birlikte galibiyet sevincini kutladı.

“BU SENE O SENE”
Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkanı Hasan Bahadır yapılan karşılama ile ilgili yaptığı açıklamada; “Ankara’daki maç sonrasında uçakla Trabzon’a dönmek isteyen kafile hava muhalefeti nedeni ile Samsun’a indi. Trabzonspor Kafilesi Trabzon’a karayolu ile dönmek zorunda kaldı. Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği olarak 100 meşale organizasyonu yaparak yüzlerce kişi ile Vakfıkebir ilçesi iskele mevkiinde Trabzonspor otobüsünü durdurarak “BU SENE O SENE” tezahüratları yaparak şampiyon Trabzonspor tezahüratında bulunduk. Bu hafta sahamızda oynanacak olan Sivasspor maçında 40 bin seyirciyle oynamak istiyoruz. Taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. Trabzonspor şampiyonluğa oynuyor, takımı yalnız bırakmayalım. Centilmence takımımızı destekleyelim. Hep birlikte coşalım.  Şampiyonluk bu maçlardan geçiyor. Seyircimizi statta bekliyoruz. Herkese teşekkür ediyoruz.”