Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Vakfıkebir ilçesinde ilk olarak Vakfıkebir kaymakamlığına uğrayarak Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Muhammet Balta, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Bayram Tanrıverdi, Meclis Üyesi Erol Bahadır, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Asiye Kamiloğlu katıldılar.

Kaymakam Dr. Uzan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sizlerin destekleriyle kadim ilçemizin daha yaşanabilir, daha refah seviyesi yüksek hale gelmesinde inşallah bizlerde burada katkıda bulunarak, kıymetli mesai arkadaşlarımızla birlikte başta Sayın Belediye Başkanımız, meclis üyelerimiz, ilçe başkanımız ile güç birliği yaparak ve sizlerin destekleriyle beraber güzel bir hizmet bırakmak istiyoruz dedi.

Vakfıkebir coğrafi ve tarihi konumu ile bölgede çok önemli bir merkez olduğunun altını çizen Başkan Zorluoğlu, sadece bizim için değil, Vakfıkebir Trabzon’un batı bölgesinin önemli merkezlerinden bir tanesidir. Büyükliman havzasında tarihi bir merkez. İlçenin tarihi merkez olma özelliği tesadüfen değildir. Tesadüfen olmadığı gibi birilerinin de isteğiyle de olmadı. Trabzon’un lideri bölgenin abisi pozisyonu aniden verilmiş bir paye değildir. Tarihsel gerçeklerle yaşanmışlıklardır. Vakfıkebir önemli bir merkezdir ve halen önemli bir merkez olma özelliğini devam ettiriyor. Bizde merkez olması hasebiyle Vakfıkebir’e ayrı bir özen gösteriyoruz. Bizimde Sayın Valimizin de destekleriyle ilçemize çok daha güzel hizmetleri hep beraber getiririz dedi. Kaymakam Dr. Uzan, Başkan Zorluoğlu’na Vakfıkebir Ekmek Temalı Millet Bahçesi’nde sembol olarak duran Serender resminin bulunduğu bir tablo hediye etti.