Vakfıkebir MTAL (Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)  ve Uygulama Oteli yönetimi Vakfıkebir basınıyla kahvaltıda buluştu.



Vakfıkebir MTAL ve Uygulama Oteli Fuaye Salonu’ndaki kahvaltıya Okul Müdürü Mehmet Kahveci, Okul- Aile Birliği Başkanı Yılmaz Ayerdem, Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ahmet Kamburoğlu, Büyükliman Postası Gazetesi Haber Müdürü Sadık Aydın, Vakfıkebir Belediyesi Basın Danışmanı ve Taka Gazetesi Büyükliman Bölge Sorumlusu Tuncay Hacıfettahoğlu,Vakfıkebir Gazete.com Editörü Mehmet Bülent Alp ve Büyüklimanexpress. com Editörü Ziya Fidaye katıldılar.
 
Samimi bir ortamda geçen kahvaltı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Okul- Aile Birliği Başkanı Yılmaz Ayerdem, gerek uygulama otelinde, gerek pansiyonlarda, gerekse mutfak atölyelerinde son yapılan değişiklik ve tadilatlar hakkında bilgi verdi. 
 
Yerleşkenin ısıtılmasında yılda 220 ton kömür kullandıklarının altını çizen Ayerdem, “Güneş enerjisi sitemine geçerek devlete yılda yaklaşık 100 Bin TL tasarruf sağladık. Ayrıca 4 olan mutfak atölyesi sayımızı bir mutfak daha ekleyerek 5’e çıkardık. Mutfaklarımızda pişen yemeklerde en kaliteli ürünleri kullanmaya özellikle dikkat ediyoruz. Otelin bazı bölümlerinde yapılan tadilatların yanı sıra yeni bir konferans salonu daha yaptık. 150 öğrencimizin kaldığı pansiyonlar başta olmak üzere 120 yatak kapasitesine sahip otelimizin yatak, baza ve banyolarını yenileyerek daha modern hale getirdik. 570 adet masaların örtülerini değiştirdik ve açık kahvaltı büfesi oluşturduk ve açık kahvaltı büfemizi 40 çeşit menüyle 7/ 24 saat halka açık hale getirdik” dedi.
 
Otelin geçen yıl % 5 olan doluluk kapasitesini, müşteri memnuniyetini artırarak bu yıl % 60’a çıkardıklarına vurgu yapan Ayerdem, “Nisan- Kasım 2020 tarihleri arası yapılan tur rezervasyonları ile tüm odalarımız doldu.  Vakfıkebir’e hizmet için yaptığımız çalışmalarda desteklerini bizlerden esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Sayın Muhammet Balta ve Vakfıkebir Belediye Başkanı Sayın Muhammet Balta’ya okul yönetimimiz, öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.