AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2020 yılında başlattığı 1 milyon AK Partili yeni üye hedefi kapsamında Trabzon ilçeleri arasındaki en yüksek yeni üye hedefi sıralamasında ilçeler arasında Vakfıkebir İlçe teşkilatı ilk 5 sırada yer aldı. Trabzon İl Teşkilat Başkanlığı tarafından verilen 2020-2021 Üye çalışmalarını başarılı bir şekilde ilk 5’e girerek tamamlayan Vakfıkebir İlçe Teşkilatına plaketini AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora tarafından İlçe Başkanı Ahmet Uzun’a takdim edildi.

“BAŞKAN MUMCU TEŞKİLATI TEBRİK ETTİ”

 AK Parti Trabzon teşkilatı ilçeler arasında en çok üyeyi yapan 5 ilçeyi plaketle ödüllendirdi. AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Vakfıkebir ilçe teşkilatını kabul ederek, başta ilçe başkanı Ahmet uzun olmak üzere Kadın ve Gençlik Kolları, teşkilatın tüm mensuplarını, il genel meclis üyelerini, belediye meclis üyeleri ve belediye başkanı Muhammet Balta’yı tebrik etti. İl Başkanı Mumcu tarafından ilçe yönetim kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları adına İlçe Başkanı Ahmet uzun’a başarı plaketi takdim etti. Mumcu, AK Parti Vakfıkebir İlçe teşkilatı gönülleri fethediyor dedi.

“AYRI AYRI HER BİRİNE TEŞEKKÜR EDERİM”

Mumcu yaptığı açıklamada, “2020 yılı üye çalışmaları kapsamında en yüksek üye sayısını kazandıran ilçelerimiz arasında Vakfıkebir ilçemiz ilk 5’in içerisindedir.  Yönetim kurulu üyelerimize çalışmaları dolayısıyla ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda da en yüksek üye kayıt oranını Vakfıkebir’den tekrar bekliyoruz” dedi.

 “GAYRET VE SAMİMİYETLE ÇALIŞTIK, ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun; “Bu süre zarfında gayret ve samimiyeti ile çalışan İlçe Yönetim Kuruluna, Kadın kollarından Gençlik kollarına İl genel meclis üyelerine Belediye Başkanımızdan Meclis üyelerine ve özellikle AK Partiye AK davaya gönülden bağlı tüm vatandaşlarımıza cani gönülden teşekkür ederim. Bu başarı plaketini tüm AK davaya gönül vermiş halkımız için alıyorum. Bu başarı tek kişinin başarısı değil, bu davaya gönül vermiş, inanmış ve inandığı yolda yürüyen AK gönüllerin başarısıdır. Biz ilçe teşkilatımız ile birlikte tüm paydaşlarımızla Gayret ve Samimiyetle çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz” dedi.