Yeni sezonda Türkiye Masa Tenisi 2. Lig’inde mücadele edecek olan Vakfıkebir temsilcisi 14 Şubat Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, yeni sezona hılı hazırlanıyor. Antrenmanlarına ara vermeden devam eden sporcular, tecrübeli antrenörler nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Teknik ekip ve oyuncular yeni sezonda 2. Ligde de başarılı olabilmek için hem kondisyon hem de teknik antrenmanları yapıyor. Hedeflerinin Süper Lig’e yükselmek olduğunu söyleyen sporcular, antrenmanlarına ara vermeden devam ediyorlar.

Vakfıkebir 14 Şubat Spor Kulübü Başkanı Yavuz Çalış yaptığı açıklamada; “TMTF Spor toto 2. Lig 2022-2023 sezonu hazırlarımızı tamamladık. Yeni sezonda hedefimiz üst lige çıkmak. Uzun vadede ise ilçemizin adını süper lige taşımak. Bu süreçte ilçe halkımız ve esnaflarımızın bizleri yalnız bırakmayacağını ve desteklerinin süreceğini umuyorum. Kulüp olarak süper lig’e yükselip Vakfıkebir ve Trabzon’umuzu süper lig de temsil etmek bizlere onur ve mutluluk verecektir. İnşallah takım arkadaşlarımızla birlikte bunu başaracağız dedi.  

TÜRK POLİS TEŞKİLATI, DEVLETİN ÇELİK BİLEĞİ, GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR TÜRK POLİS TEŞKİLATI, DEVLETİN ÇELİK BİLEĞİ, GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR

Türkiye Masa Tenisi Spor Toto 2. Liginde mücadele verecek olan Vakfıkebir temsilcimiz Vakfıkebir 14 Şubat Spor Kulübü Masa tenisi takımımıza yeni sezanda başarılar diliyoruz.