Vakfıkebir ve Beşikdüzü Doğru Cevap Dershanesinden gelecek yıl lise ve üniversite sınavlarına hazırlanmak isteyen öğrencilere büyük fırsat.

Doğru Cevap Eğitim Kurumları Vakfıkebir Şubesi Müdürü Mehmet Salih Aygün yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Aygün; “Doğru Cevap Eğitim Kurumları olarak bölgemizin eğitimine 6 yıldan beri yaptığımız yatırımlara her yıl olduğu gibi önümüzdeki yılda devam ediyoruz. Ülkemizin ve dünyanın geçtiği bu çalkantılı süreçte amacımız bu zorlu süreci öğrencimizin ve velilerimizin en az hasarla atlatmasını sağlamaktır dedi.”

“3 NİSAN’DA BURSLULUK SINAVI DÜZENLİYORUZ”

Müdür Aygün; “Bu minvalde, önümüzdeki yılda lise ve üniversite sınavlarına hazırlanacak öğrencilerimiz başarılarına oranla eğitim bursu sağlamak için 3 Nisan’da Valilik oluru ile Bursluluk sınavı düzenliyoruz. Sınavı Vakfıkebir ve Beşikdüzü Doğru Cevap şubelerimizde yapıyoruz. Bu sınavda başarılı olan öğrencilerimize Eğitim bursunun yanında motivasyonlarını arttırmak için çeşitli hediyeler veriyoruz. Sınavımız ortaokul grubunda 6 ve7.sınıf, Lise grubunda ise 10 ve 11.sınıf öğrencilerimizi kapsıyor. Bu sınavın amacı başarıyı ödüllendirirken aileyi de ciddi bir ekonomik yükten kurtarmaktır dedi.”

“BAŞVURULAR TELEFONLA YA DA KURUMA ŞAHSEN BAŞVURUYLA ALINACAKTIR”

Müdür Aygün; “Başvurular telefonla ya da kuruma şahsen başvuruyla alınacaktır. Sınav, öğrencilerin işlediği müfredattan olacak ve sınav sonuçları veli cep telefonlarına iletilecektir. Sınavdan alınan bursluluk, 15 Mayıs’a kadar kayıt yaptıran öğrencilere uygulanacaktır. Üniversite Okumayı hayal eden öğrencilerimiz için önemli bir fırsat. Öğrencilerimizin bu fırsattan yararlanmaları için muhakkak bizimle irtibata geçip sınav için kayıt yaptırmaları gerekmektedir dedi.”

Başvurular: Beşikdüzü Doğru Cevap: 871 4066  Vakfıkebir Doğru Cevap: 841 8000