Vakfıkebir’de 80’li yıllardan bugüne Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) çatısı altında çeşitli kademelerde görev almış ülkücüler, düzenlenen organizasyonda bir araya geldi.



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) çatısı altında çeşitli kademelerde yöneticilik görevi almış ülkücüler tarafından gerçekleştirilen organizasyonda, 80'li yıllardan günümüze ilçe yönetiminin çeşitli kademelerinde görev yapmış çok sayıda ülkücü bir araya geldi. Yapılan buluşma çağrısı ülkücüler tarafından olumlu karşılık gördü.
Vakfıkebir ilçesi Yalıköy Mahallesi Yeşil Yalı Köfte Salonu tesislerinde Topluca akşam yemeği yiyen ülkücüler yemek sonrası geç saatlere kadar sohbet etti. Buluşma farklı tarihlerde MHP ilçe teşkilatında görev alıp birbirlerini çok zamandır göremeyen bir çok ülkücüde sohbet fırsatı bulurken ayrıca çok zamandır birbirleri ile hasbi hal olmayan ülkücü arkadaşlarında bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldular.
“ÜLKÜCÜLERİN VARLIĞI DÜŞMANA KORKU SALMAKTA, DOSTA GÜVEN VERMEKTEDİR”
Yapılan açıklamada; "Türkiye Cumhuriyeti’nin son direniş kalesi olan ülkücülerin varlığı düşmana korku salmakta, dosta güven vermektedir. Tek derdi millet, davası memleket olan ülkücüler olarak, başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin işaret ettiği, Türk ülküsünü gerçekleştirmek için tüm varlığımızla durmadan çalışacağız. Ülkücülerin Lideri MHP Genel Başkanı Bilge Lider Dr. Devlet Bahçelinin ülkücülere yaptığı çağrıda dediği gibi, MHP’yle bütünleşme ve birleşme hamlesi Türkiye’nin gücüne güç katacak, yarım asırlık davamızı birlik ve dirlik içinde geleceğe taşıyacaktır. Çağrım birliğe, beraberliğe, barışmaya ve heyecanla tokalaşmayadır demişti. Kızıl Elma ülküsünün özlemini her daim kalbinde hisseden, yüreği Nizam-ı Âlem İlay’ı Kelimetullah davasıyla çarpan, Oğuz soylu siz değerli ülküdaşlarımıza bu helal soframıza geldiğiniz için en derin şükranlarımızı gönderiyor, Büyük Turan’da buluşacağımız günlerin inanç ve özlemiyle saygılar sunuyoruz. Birlik ve beraberliğin üst seviyelere çıktığı bu güzel akşamda bizler özlem gidermek, bir ve beraber olduğumuzu ortaya koymak adına buluştuk. Ülkücüler her zaman bu derece güçlü ve dirlik içindedirler. Böyle olduğunu bu akşam bir kere daha göstermişlerdir. Ne mutlu Türküm diyene” vurgusu ile gecede birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.