LGS sınavı için heyecanlı bekleyiş sona erdi. LGS sınavının bitmesinin ardından sınava giren öğrencilerin motivasyonunu arttırmak için TVİT tarafından 20 öğrenciye moral motivasyon gezisi düzenlendi. Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen LGS iki oturumda gerçekleştirildi. Vakfıkebir Atatürk Ortaokulundan LGS'ye giren 20 öğrenciye sınavın ardından öğretmenleri Adem Albayrak eşliğinde sınav yorgunluğunun stresini atmak amacı ile moral motivasyon gezisi düzenlendi.

“BÜYÜKLERİMİZE HER ZAMAN MİNNETTARIZ” “BÜYÜKLERİMİZE HER ZAMAN MİNNETTARIZ”

TVİT, Vakfıkebir Atatürk Ortaokulumuzdan 20 öğrencimizi LGS maratonu sonrasında küçük bir Trabzon gezisi ile ödüllendirdi. Akvaryum, botanik park, Ayasofya müzesi, dondurma ikramı ve akşam yemeği ile son bulan gezi ile öğrencilerimiz hem stres attı, hemde trabzonda yeni açılan akvaryumu ve farklı yerleri görme şansı buldular.

“BU SINAV HİÇBİR ŞEYİN SONU DEĞİLDİR”

TVİT tarafından yapılan açıklamada; “Unutulmasın ki, hiçbir şey gençlerimizin sağlığından daha önemli değildir. Bu sınav hiçbir şeyin sonu değildir. Sınav başarısının hayat başarısı olmadığını bilmek gerekir.   Başarı ya da başarısızlığı her şeyin başlangıcı ya da sonu olarak görmemeli, öğrencilerimize bu konuda sonuna kadar destek olunmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, LGS sınavına girecek tüm öğrencilerimize sonsuz başarılar diliyoruz. Öğrencilerimizin topluma faydalı bireyler olması için bin bir fedakârlıkla emek veren öğretmenlerimize ve onları yetiştiren velilerimize teşekkür ediyoruz. Zorluklar, başarının değerini artıran süslerdir. LGS sınavı da bu süslerden sadece bir tanesidir. Bizlerde TVİT gurubu olarak 20 öğrencimizi sınav stresini atmaları ve moral motivasyonlarını artırmak amacı ile sınav sonrası Trabzon ilimiz içinde küçük bir gezindi yapmaları için destek olduk dediler.”