Vakfıkebir Gençlik Merkezi eski müdürü merhum Mustafa Turupçu, ölümünün seneyi devriyesinde Çamlık Mahallesi camiinde Kur’anı Kerim okunarak anıldı. 15 Haziran 2019 tarihinde kalp krizi sonucu yaşamını kaybeden Gençliğin ağabeysi, 7 den 70 herkes tarafından sevilen gönül dostu Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürü merhum Mustafa Turupçu için düzenlenen Kur’anı Kerim tilavetine İlçe Müftüsü Şükür Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, Vakfıkebir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Saral, KYK Öğrenci Yurdu Müdürü Ömer Gül, aile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

PAZAR YERİMİZ İÇİN GERÇEKÇİ ÇÖZÜMLER ÜRETTİK PAZAR YERİMİZ İÇİN GERÇEKÇİ ÇÖZÜMLER ÜRETTİK

Vakfıkebir İlçesinin efsane müdürleri arasında yerini alan ve çalışkan yapısı ile herkese örnek olan Gençlik Merkezi Müdürü merhum Mustafa Turupçu; Görevde olduğu yıllarda, Vakfıkebir adına yapılan büyük organizasyonlarda hep ön saflarda oldu. Gençlik Merkezinde özel ilişkileri, ikna yöntemleri ile onlarca kurs açarak gençlerin önderi oldu. Devlet terbiyesi, görev anlayışı ile örnek bir devlet adamıydı. Okullarla kurduğu iletişim sayesinde gençleri eğitime, spora, sanata yönlendirdi. Vakfıkebir aşığı bir eğitimci idi. En iyi Vakfıkebir fotoğraflarında onun deklanşörü vardır. Yıllarca çalıştığı ve emek verdiği Gençlik Merkezine TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve Trabzon Milletvekili Sayın Muhammet Balta’nın girişimleri ile isminin verilmesi ona duyulan sevginin ve saygının bir göstergesidir.  Kendisini özlem ve şükranla anıyoruz.

Merhum efsane müdür Mustafa Turupçu’nun aramızdan ayrılışının 4. Yılında Vakfıkebir İlçesi Çamlık Mahallesi camiinde akşam namazına müteakiben düzenlenen Kur’anı Kerim tilaveti ve dualarla anıldı.