"GÜLERYÜZLÜ BAŞKAN'DAN BAYRAMLAŞMA" "GÜLERYÜZLÜ BAŞKAN'DAN BAYRAMLAŞMA"

Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi bahçesinde portatif havuzu yapıldı. Türkiye’de sadece beş ilde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan portatif havuzu çocuk ve gençlerin yanı sıra yetişkinlere de hizmet verecek.

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Albayrak ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Yunus Ali Civil ile birlikte portatif yüzme havuzunun yapım çalışmalarını yerinde inceledi. 

Yaptığı incelemelerin ardından bir açıklama yapan AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, “İlçemizde önemli bir ihtiyaca cevap verecek olan portatif yüzme havuzumuzun yapım çalışmaları önümüzdeki hafta tamamlanacak. Duş kabinleri, lavaboları ile birlikte 16 metre uzunluğunda, 8 metre genişliğinde, 1 metre yirbeş santim derinliğinde havuzu olacak. Portatif havuzlarda sıva ve seramik kullanılmıyor.Sadece çelik panel ve uzun ömürlü PVC liner kaplama malzemesi kullanılarak imal ediliyorlar. Bu özellikleri sayesinde kesinlikle su sızdırmıyorlar. Ayrıca kullanılan liner gözeneksiz olduğu için üzerinde bakteri üremesi azalıyor. Havuzumuzda çocuklarımız ve gençlerimiz ücretsiz, hijyenik şartlarda, uzman eğitmenler eşliğinde yüzme dersi almaolanağı bulacaklar. Yüzme kurslarından artan zamanlarda yetişkinlerimizde faydalanabilecekler. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.