Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayları Yavuz Tellioğlu ve Murat Aksoy seçim çalışmaları kapsamında Vakfıkebir ilçesinde çalışmalarını sürdürdüler. MHP Trabzon Milletvekili adayları Tellioğlu ve Aksoy, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, MHP Vakfıkebir ilçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gazetemizi ziyaret ettiler. MHP heyeti, Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu’na yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmede bulundular.

VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

“MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİ’SİNE MUAZZAM BİR İLGİ VAR”

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Tellioğlu yaptığı değerlendirmede şunları söyledi; “MHP tüm milletvekili adaylarıyla il-ilçe teşkilatlarıyla birbirinden değerli iki MHP’li belediye başkanıyla bütün ülkü ocakları mensuplarımızla ve ülkücü camiamızla Trabzon ve bütün ilçelerinde sahadayız. Aday adayı arkadaşlarımızda bizlerle birlikte seçim çalışmalarına katılarak muazzam bir çalışma yürütüyoruz. Onlarla birlikte Trabzon’u karış karış geziyoruz. Trabzon’un her ilçesinde çok etkin planlı çalışmalarımız var. İlçelere gittiğimizde önce ilçelerin kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlarıyla bir araya geliyoruz. İlçemizin sorunlarını sıkıntılarını biliyoruz. Bizim burada ki meselemiz şu; MHP olarak Trabzon’da milletvekilimiz yok, Milliyetçi Hareket Parti’sinin Trabzon’da hak ettiği seviyeye gelmesi için bir mücadele ortaya koyuyoruz. Önce Cumhur Başkanlığı seçimiyle ilgili Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın açık ara seçilmesi için büyük bir gayretle mücadele ortaya koyuyoruz. Bunun yanında milletvekilliği seçimlerinde MHP’ye vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. Bugün Vakfıkebir’de hemen hemen bütün esnafımızı gezdik, öğleyin bütün muhtarlarımızla bir araya geldik. Milliyetçi Hareket Parti’sine muazzam bir ilgi var. Buda bizi son derece mutlu ediyor.  Öncelikle bunu ifade etmek istiyorum. Bu ilgi seçime yaklaşılan sürede artacağı kanaatindeyiz dedi.”

“GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN DEVLET BEY TARBZON’A GELİYOR”

Milletvekili Adayı Tellioğlu, “Müjdeleyici bir haber aldık. Ülkücü hareketimizin lideri Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli 10 Mayıs’ta Trabzon’a gelecek. Trabzon Meydan’da saat 13.00 de Trabzonlulara hitap edecek. Sayın Genel Başkanımızın mitinge 3 gün kala Trabzon’a gelmesi Trabzon’a verdiği değeri ifade ediyor. Bu sebeple bu miting bizim için çok önemli. Bu ilçe ziyaretlerimizin tamamında da vatandaşlarımızı mitinge davet ediyoruz. Çarşıbaşı Belediye Başkanımız Mümin Nuhoğlu, Şalpazarı Belediye Başkanımız Refik Kurukız belediyelerde de çok etkin çalışmalar yapıyorlar. Buralarda da çok büyük bir MHP ve Cumhur İttifakı programları yapılacak. Sabah, öğleyin ve akşam programları, gece köy ve çay ocakları ziyaretleri yapacağız dedi.”

“BİZİM SÖZÜMÜZ DEVLET SÖZÜDÜR”

Tellioğlu, “7/24 çalışıyoruz. Bizim sözümüz devlet sözüdür. Milliyetçi Hareket Partisi’nden bir şey istendi mi gücümüz dahilinde olmayacak bir şeyi yaparız demeyiz. Olabilecek şeylerle ilgilide elimizden ne geliyorsa yaparız. Biz milletimize açıkça şunu söylüyoruz; Milliyetçi Hareket Parti’mize ilettiğiniz taleplerimizi daha çabuk daha hızlı daha etkili ve etkin bir şekilde yerine getirebilmemiz için MHP’yi mecliste güçlendirmelerini istiyoruz vatandaşımızdan. Bunu söylerken Trabzon ülkenin en milliyetçi muhafazakar milletidir. Biz Trabzonlular olarak vatan söz konusu olduğunda gerisi teferruattır başka bir şeye bakmayız. Trabzonlu hemşerilerimize şunu söylüyoruz; terör örgütlerinin siyasi uzantısı ismini ağzıma bile almak istemiyorum, 80 milletvekili ile temsil edildiği TBMM’de MHP 48 milletvekili ile temsil ediyor. Trabzonlu hemşerilerim bu sefer bu işe el koyacak buna inanıyorum. İnşallah buna da muvaffak olacağız. Cumhur Başkanımızı güçlü bir şekilde seçtireceğiz ve MHP’de tarihinin en yüksek oyunu Trabzon’dan alacak ve tüm Türkiye’de MHP milletvekilliği sayısını da tarihi rekor oranında artıracağına inanıyoruz. Tüm illerimizde de bu kapsamda çalışma var. Sayın Genel Başkanımız bugün Kastamonu’da acık hava toplantılarına başladı. Günde iki miting programlarıyla seçim gününe kadar Genel Başkanımız meydanlarda olacak, teşkilatlarımız meydanda Genel Başkan Yardımcılarımız meydanda, MYK üyelerimiz, adaylarımız, aday adaylarımız, hiçbir partinin aday adayları adaylarıyla birlikte sokakta beraber geziyor. Dikkatinizi çekmiştir bir tek MHP’de var bu. Tüm Türkiye’de 81 ilimizde adaylarımızla aday adaylarımız sahada beraber çalışıyorlar bu da MHP’nin farkını ortaya koyuyor dedi.”

TRABZONLULARA HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN BİR ŞEREFTİR

Milletvekili Adayı Tellioğlu, “İnşallah büyük bir zaferle Trabzon da seçimlerde Muvaffak olacağız. Biz Trabzon’daki basınımızın da MHP’ye gösterdiği ilgiden de çok memnunuz. Bu sebeple de size çok teşekkür ediyoruz. Önümüzde ki süreçte çok daha iyi işler yapacağımıza inanıyoruz.  Trabzon’un marka değerini yükseltmek adına Trabzunlularımızın istediklerini yerine getirmek anlamında bizde eğer bir vazifeye seçilirsek Trabzonlulara hizmet etmek bizim için bir şereftir. Biz geçen sene Trabzon olarak o sene bu sene dedik Trabzonspor’umuzu şampiyon ettik. Şimdi de diyoruz ki! o seçim bu seçim MHP,  TBMM’de tarihi oranda milletvekilini arttıracak inşallah. 14 Mayısta yapılacak seçimlerden Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi zaferle ayrılacaktır dedi.”