Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, hafta içi gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantısında müjdeyi verdi.



Seçim çalışmaları ve 18. Tonya Tereyağ Festivali için geldiği Tonya’ya belediye otobüsü sözün veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, hafta içi yapılan meclis toplantısında, “Tonya ve Şalpazarı için daha önce vermiş olduğumuz otobüs sözünü yerine getiriyoruz. Bu ilçelerimize Belediyemize yeni satın aldığımız otobüslerin 2 tanesini bu güzide ilçelerimize tahsis ediyoruz. Sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür ederken, “Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İlçemiz ile yakından ilgileniyor. Her zaman destek veriyor. Daha önce söz verdiği gibi otobüs sözünü yerine getiriyor. Yeni gelen otobüslerden birini Tonya’ya gönderiyor. Sanıyorum bu hafta içerisinde sefere başlayacaktır. Otobüsümüz her şeyi ile hazırdır. Sabah Tonya’dan başlayıp, akşam tekrar Tonya’da bitirmek üzere günde 3 sefer gerçekleştirecek. Tonya halkı adına Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.”
Başkan Beşel, “Büyükşehir Belediyemizce İlçemize Tahsis edilen Belediye Otobüsü 16 Mart 2020 Pazartesi günü saat 13.00' te ilk seferini yapmak üzere ilçemiz Cumhuriyet Meydanı'ndan hareket edecektir. Otobüs seferleriyle ilgili ayrıntılı bilgiler yapılacak olan törende verilecektir. Bu nedenle 16 Mart 2020 Pazartesi günü saat 13.00'te tüm halkımızı İlçemiz Cumhuriyet Meydanı'na davet ediyorum dedi.”