TGC Başkanı Ersen Küçük,  Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci ve yönetim kurulu üyelerini Başkan yardımcısı Ahmet Kamburoğlu ile birlikte Hikmet Aksoy Lokalinde  ziyaret ederek kongreyi kazandıktan sonra yapılacak projelerde birlikte hareket etmek istediklerini iletti.

“TEMENNİMİZ TRABZON’A YAKIŞIR BİR YÖNETİM ANLAYIŞININ ORTAYA ÇIKMASIDIR”

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci konuşmasında; Cemiyetimiz 2006 yılında merhum onursal başkanımız Hikmet Aksoy zamanında kuruldu. Şu anda 32 üyemiz var. Cemiyetimiz hem Trabzon’u hem de Giresun’u kapsıyor. Bu anlamda Türkiye’nin tek Cemiyeti.  Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti olarak, Trabzon Gazeteciler Cemiyetini abimiz olarak görüyoruz. Her zaman birlikte hareket etmek istiyoruz. Sağ olun sizde fırsat buldukça yaptığımız etkinliklerimize katılıyorsunuz. Bölgemizde olan Gazeteci arkadaşlarımıza yönetiminizde yer verdiniz bundan dolayı teşekkür ederiz. Umarız güzel bir kongre olur. BGC olarak temennimiz Trabzon’a yakışır bir yönetim anlayışının ortaya çıkmasıdır. Trabzon basın camiasına da yakışan budur. Biz her zaman birlikte proje üretmeye ve bu anlamda Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ne destek vermeye gayret edeceğiz. İnşallah Çarşamba günü de orada olacağız. Bizi ziyaretinizden dolayı size teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum.

“BÜYÜKLİMAN GAZETECİLER CEMİYETİ BİZİM KARDEŞİMİZ GİBİDİR”

PAZAR YERİMİZ İÇİN GERÇEKÇİ ÇÖZÜMLER ÜRETTİK PAZAR YERİMİZ İÇİN GERÇEKÇİ ÇÖZÜMLER ÜRETTİK

Mevcut Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük önümüzdeki Çarşamba günü yapılacak Cemiyet Başkanlığı seçimleri için geldiği Büyükliman Gazeteciler cemiyet kurucularının ebediyete intikal eden Kurucu Başkanınız Hikmet Aksoy’u, Ekrem Kamburoğlu’nu, Muhammet Taş’ı ve İlhan Baştan’ı rahmetle anarak başlamak istiyorum dedi.  Başkan Küçük; Şimdi bir seçim arifesine girdik. Saygı ve sevgi çerçevesinde aynı şekilde bir seçim yürüteceğimize eminiz. Biz bu dönemde bir şeyler yaptık yine yapacağız. Pandemi dönemi geçirdik ve bu dönemde insanlarla birebir işler yapamadık. Seminerler düzenleyecektik düzenleyemedik. Ama onları da geçtiğimiz zamanda yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Kurslarımızın devamı gelecek. Bu çalışöalar doğrultusunda cemiyetimizi yeniledik. Arkadaşlarımızın rahat ve nezih bir şekilde çalışacağı ortamlar yarattık ve buna da devam edeceğiz. Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti bizim kardeşimiz gibidir. Hep beraber iç içe çalışacağız. Müsait oldukça geliyorum, yine gelirim hiç sıkıntı yok. Biz meslektaşız, beraber yürüdük bu yolda beraber yürümeye devam edeceğiz. Hiç kimseyle bir sıkıntımız yoktur, olmazda zaten. Allah muvaffak etsin diyorum. Başarılar diliyorum dedi.