Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, Başkan Yardımcısı Ahmet Kamburoğlu, Cemiyet Genel Sekreteri Selahattin Özcan ve İşadamı Harun Ünal ile birlikte Avukat Gürbüz Kamburoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Vakfıkebir ilçesine gelen Başkan Ersen Küçük,  bir süre önce bölgenin en modern hukuk bürosunu Vakfıkebir ilçesinde hizmete açan Avukat Gürbüz Kamburoğlu’na yeni bürosunun hayırlı olması dileklerinde bulunmak için nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

“UNUTMAMAK GEREKİR Kİ HUKUK BİR GÜN HERKESE LAZIM OLUR”

Modern Kamburoğlu Hukuk Bürosunu bölge insanının hizmetine açan Avukat Gürbüz Kamburoğlu, “Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu nazik ziyaretiniz beni memnun etmiştir dedi.” Adaletin savunulması noktasında üzerine düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret ettiğini ifade eden Av. Kamburoğlu, “Adaleti sağlamak için çalışmak kutsal savunmanın temsilcisi olan biz avukatların en önemli vazifesidir. Unutmamak gerekir ki hukuk bir gün herkese lazım olur. Avukatlar, iddia ve savunmanın hukuki yönü ile ilgilidir. Taraflar arasında anlaşmazlığın doğurduğu düşmanlıkların dışındadır ve biz Avukatlık mesleğine başlarken ettiğimiz yemine her zaman bağlı kalacağız. Bu uğurda üzerimize düşeni en iyi şekilde ifa edeceğiz” dedi. Av. Kamburoğlu, “Yeni açmış olduğumuz hukuk büromuzu müvekkillerimize temiz, güzel ve rahat bir ortamda güvenilir bir hizmet sunmak amacı ile bu tarihi binayı yeniden restore edip, hiçbir şekilde eski taşlarına dokunmadan modern bir yapıya kavuşturmak için çaba harcadık. Güzel olup olmadığına değerli halkımız ve sizler karar vereceksiniz. Hukuk hizmetini en güzel ve olumlu bir şekilde müvekkillerimize sunabilmenin huzur ve mutluluğu için uğraşıyoruz. Bizler gibi sizlerde kutsal bir görevi en güzel şekilde yapma gayreti içerisindesiniz. Gazetecilik kutsal bir meslek. Halkı bilgilendirmek adına tarafsız ve ahlaklı habercilik anlayışı ile halkımızı bilgilendirmek için gece gündüz görev başındasınız. Sizlerin nezdinde tün basın camiasına çalışmalarında başarılar diliyorum.  Yeni hukuk büromuz ilçemize ve bölgemize hayırlı olur inşallah dedi.”

"23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADIK" "23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADIK"

“AVUKATIN OLMADIĞI YERDE ADALET OLMAZ”

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ise yaptığı açıklamada; “Trabzon’un ve Büyükliman bölgesinin tanınmış avukatlarından Av. Gürbüz Kamburoğlu, yeni hukuk bürosunu Vakfıkebir İlçesi Çarşı Mahallesi 14 Şubat Caddesi Eski Cami Karşısında hizmete açtı. Vakfıkebir İlçesinin tarihi taş binasında bölgenin en güzel ve modern hukuk bürosunu müvekkillerinin hizmetine sunun Av. Gürbüz Kamburoğlu’nu kutluyorum.  Kazandığı büyük davalarla adı Trabzon gündeminden hiç düşmeyen tecrübeli avukat olarak ön plana çıkan önemli bir isim kendisi.  3 yılı İstanbul Barosunda olmak üzere 12 yılını Trabzon Barosuna kayıtlı Avukat olarak geçiren Sayın Kamburoğlu, 15 yıllık avukatlık tecrübesini kazandığı büyük davalara yansıtan bölgenin en güçlü avukatı olarak ön plana çıkıyor. Yeni hizmete sunduğu modern hukuk bürosunun hayırlı olmasını diliyoruz.  Başkan Küçük, Yasalara ve mesleki etik değerlere saygılı davranarak, güven ortamı içerisinde temsil ettiğiniz kişi ve kurumların haklarını kanunlar ve yasalar dahilinde korumaya çalışıyorsunuz. Avukatlık mesleği bilindiği üzere yargının 3 erkinden biri olan savunma ayağını oluşturuyor. Savunma kutsaldır. Bundan en ufak bir şüphemiz yok. Biziler gibi sizin mesleğinizin kutsallığı da bu savunma hakkının kutsallığından kaynaklanıyor. Mesleğinizin her gün her an hepimize lazım olacağını belirtmeden geçemeyeceğim. Savunmanın en kutsal hak olması sebebiyle savunma mesleğine mensup olan kişiler hukukun üstünlüğü yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığı, insan hakları, adalet, günümüzde kadın hakları, çevre duyarlılık konularında da söz sahibidirler. Hukukçuların konuşması lazım. Biz gazeteciler özgür bir şekilde yazabiliyorsak, Toplumda hukukçularda konuşmazsa kimse konuşamaz. Avukatın olmadığı yerde adalet olmaz. Hukukun gidesi adalet, ilahi hakkaniyettir. Yeni hukuk büronuzun hayırlı olmasını diliyoruz dedi.””