“ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR” “ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR”

Büyükliman Gazeteciler Cemiyetinde Başkan Aydın Gelleci, cemiyet üyeleri Hasan Bahadır, Sadık Aydın ve Tuncay Hacıfettahoğlu ile bir süre sohbet eden Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ve beraberindekiler cemiyetlerin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde yapılacak olan etkinlikleri konuştular. 

“BÜYÜKLİMAN YÖREMİZ BASIN OLARAK ÇOK HAREKETLİ VE DEĞERLİ GAZETECİLER YETİŞTİREN BİR YÖREMİZ”

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti olarak gazetecilerin her türlü sorunu ile yakından ilgilenerek acı ve tatlı günlerinde yanlarında olmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Küçük, “Büyükliman Yöremiz basın olarak çok hareketli ve değerli gazeteciler yetiştiren bir yöremiz. Rahmetli Hikmet Aksoy, rahmetli Ekrem Kamburoğlu, rahmetli Muhammet Taş ve Araştırmacı  - Yazar İsmail Hacıfettahoğlu gibi değerleri bağrından çıkardı. Yine şuanda aktif olarak bu mesleği icra eden cemiyetimizin üyesi değerli arkadaşlarımız var. Fırsat buldukça buradaki cemiyetimizi ziyaret ederek arkadaşlarımızla gündemi değerlendiriyoruz. Gösterdikleri yakın ilgili, alaka ve güler yüzleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz” dedi.

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci ise, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bu tür ziyaretleri çok değerli buluyor ve önemsiyoruz. Ersen Küçük Başkanımız, yöremizden bizleri temsil eden Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ahmet Kamburoğlu kardeşimiz ve yönetim kurulu arkadaşları ile çok büyük bir uyum içerisinde çalışıyor, sürekli irtibat halinde istişarelerde bulunuyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü yaklaşıyor. Bu anlamlı günde hem Trabzon Gazeteciler Cemiyetimiz hem de bizler burada Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti olarak programlar yapacağız.  Hep birlikte bu programlara iştirak ederek birlikte kutlamalarımızı gerçekletileceğiz.  Büyükliman Gazeteciler Cemiyetimizin bu yıl ki programını Beşikdüzü ilçemizde yapmayı planlıyoruz. Ziyaretleri dolayısıyla Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, Başkan Yardımcısı Ahmet Kamburoğlu ve Cemiyet Genel Sekreteri Selahattin Özcan’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.