Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ve 500 eserin sergilendiği Teknoloji ve Tasarım dersi "Hayallerimize Yolculuk" isimli ürün sergisi ziyaretçileri büyüledi. Atatürk Ortaokulu Teknoloji-Tasarım Öğretmeni Fatih Gedikli gözetiminde 7 ve 8. Sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan ve okulun bahçesinde açılışı yapılan sergiyi Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan’ın yanı sıra Kaymakam Adayı Muhammet Furkan Bektaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve beraberindeki protokol mensupları katıldılar.

“AMACIMIZ TEKNOLOJİ VE TASARIM OKURYAZARI BİREYLER YETİŞTİRMEK”

“YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ” “YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ”

Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Müdürü Çetin Zaim yaptığı açıklamada; “Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu olarak, Teknoloji ve Tasarım dersi "Hayallerimize Yolculuk" isimli ürün sergimizi 7 ve 8. sınıflar olmak üzere yaklaşık olarak 500 çalışma ile gerçekleştirdik. Ürünlerimizi 2 boyutlu çizim ve boyama çalışmaları, 3 boyutlu maket çalışmaları olmak üzere kategorilendirebiliriz.  2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının başından beri öğrencilerimizle ciddi emek vererek hazırladığımız ürünlerimizi sergileme fırsatı bulduk. Özellikle Enerjinin Dönüşümü ve Tasarım Konusunda ve Mühendislik Tasarım Konusundaki 3 boyutlu maket çalışmalarımızı ön plana çıkarmak istedik. Bu bağlamda; Hayat boyu öğrenen, öğrendiğini uygulayabilen, hem kendisi hem de yaşadığı toplum yararına kullanan bireyler yetiştirmek ve Teknoloji ve Tasarım sürecini anlayabilen, yorumlayabilen, yönetebilen; TEKNOLOJİ VE TASARIM OKURYAZARI bireyler yetiştirmek ana amaçlarımız arasındadır dedi.”

Müdür Zaim; “Başta İlçe Kaymakamımız Dr. Hacı Arslan Uzan Bey, Belediye Başkanımız Muhammet Balta Bey ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Altın Bey olmak üzere tüm meslektaşlarıma, Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Fatih Gedikli’ye, fedakar öğrencilerime ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz dedi.”