Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanı J.Teğmen Safa Akgün, 2019 yılında geldiği Vakfıkebir İlçesinden Milli Savunma Bakanlığının bu yılki atama dönemi sonrası yeni görev yeri belli oldu.

Bu yılki Milli Savunma Bakanlığının personel atama döneminde Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı görevini başarılı bir şekilde sürdüren J. Teğmen Safa Akgün tayininin çıkması sonrası yeni görev yeri belli oldu. J. Teğmen Safa Akgün Vakfıkebir İlçesinde göreve başladığı günden buyana ilçe halkı ile kurduğu diyaloglar ve başarılı operasyonları ile dikkatleri üzerine çekti. Teğmen Akgün daha öncede Ağrı 3.Jandarma Komando Alay Komutanlığı'nda Komando Bölük Komutanı olarak görev yapmak da idi. Edirne Merkez İl Jandarma Komutanlığına tayini çıkan Teğmen Safa Akgün’e yeni görev yeri olan Edirne de başarılar diliyoruz.
TEĞMEN SAFA AKGÜN KİMDİR?
J.Teğmen Safa Akgün; 1990 yılında Kahramanmaraş'da dünyaya geldi. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini aynı ilde tamamladı. 2009 yılında Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulundan mezun oldu. J.Teğmen Safa Akgün sırasıyla 2009- 2011 yılları arasında İstanbul da, 2011-2014 yılları arasında Elazığ da, 2014-2016 yılları arasında Hatay İlinde görev yaptı. 2017 yılında Subay Eğitim Merkezi'ni başarıyla tamamlayan J.Teğmen Safa Akgün, 2017-2019 yılları arasında Ağrı 3.Jandarma Komando Alay Komutanlığı'nda Komando Bölük Komutanı olarak görev yaptı. Halen Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanı olarak görevine devam etmekte iken, Milli Savunma Bakanlığının 2020 yılı tayin döneminde ataması Edirne İl Jandarma Komutanlığına yapıldı.