VAKFIKEBİR BELEDİYE MECLİS TOPLANTISININ İLKİ YAPILDI VAKFIKEBİR BELEDİYE MECLİS TOPLANTISININ İLKİ YAPILDI

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nde görevli Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllülerinin girişimleriyle, engelli çocukları da bulunan ihtiyaçlı bir aileye 33 bin TL nakdi destek sağlandı.

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'ne bağlı Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu'nda görev yapan Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüsü Kur'an kursu öğreticileri Gülsüm Birinci ve Fatma Gümüş, hayırsever vatandaşların katkılarıyla temin ettikleri 33 bin TL nakdi destek ile engelli çocukları da bulunan ihtiyaçlı bir aileyi sevindirdiler.

Vakfıkebir Deregözü Mahallesi'nde ikamet eden Adil Kaba adlı ihtiyaç sahibi bir vatandaşın kendisine ait olmayan, sağlıksız bir evde engelli çocukları ve eşi ile birlikte yaşamaya çalıştıkları, Vakfıkebir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve hayırseverlerin desteği ile aile için mahallede bir ev inşaatı başlatıldığı bilgisini edinen Vakfıkebir İlçe Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri de, özverili çalışmalarıyla aile için yapılan fedakarlığa ortak oldu. Vakıf gönüllüsü hanımlar, ilgili aile için inşâ edilen eve 33 bin TL.  nakdi destek sağladılar.

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüsü Kur'an kursu öğreticileri Gülsüm Birinci ve Fatma Gümüş ile birlikte Deregözü Mahallesi'nde inşaat halindeki evi ziyaret etti. Ailenin oturduğu evi de ziyaret ederek yaşanan sıkıntıyı yerinde müşahede eden Müftü Küçük, vakıf gönüllülerinin özverili çalışmalarıyla temin edilen nakdi yardım ile aile için yapılan evin çerçevelerinin ve giriş kapısı ile banyo ve wc kapılarının yapılacağını söyledi.  Çerçeve ve kapı ölçülerinin alındığını, yapılması için de sipariş edildiğini belirten Müftü Küçük, duyarlı ve gayretli çalışmalarıyla hayra vesile olan vakıf gönüllülerine, tüm hayırseverlere ve gönüllü bağışçılara teşekkür ve duâ etti.

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nde görevli Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri, İlçe Müftülüğü ile koordineli olarak; hayırseverlerin ve gönüllü bağışçıların katkılarıyla, bilgi sahibi oldukları ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yaptıkları çalışmalarla bazen ihtiyaçlı yeni evlenecek bir genç kızı, bazen yeni doğum yapmış ihtiyaçlı bir anneyi, bazen de fakir öğrencileri, aileleri ve çocukları sevindiriyor.

SİZ DE GÖNÜLLÜ BAĞIŞÇI OLABİLİRSİNİZ!

Sizler de, Türkiye Diyanet Vakfı Vakfıkebir Şubesi gönüllülerimiz aracılığıyla, ihtiyaç sahiplerine yapılacak yardımlar için gönüllü bağışçı olabilirsiniz!

Ziraat Katılım Bankası
Fatma Gümüş adına
Hesap No: 61-744144-6
IBAN: TR75 0020 9000 0074 4144 0000 06

İletişim:
Vakfıkebir İlçe Müftülüğü
Tel: 0462 841 51 44
Faks: 0462 841 58 24
E-posta: [email protected]

ADRES:
Kemaliye Mahallesi Hacıziyahabiboğlu Cad. Ara Sokak No: 4/2
Vakfıkebir / TRABZON