Türkiye Değişim Partisi'nin (TDP) Trabzon İl Başkanı Vakfıkebir’li hemşehrimiz Murat Tosun Gazetemizi ziyaret ederek Yazı işleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu ile bir süre sohbet ederek Trabzon genelinde başlattıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

“TRABZON’LU OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Türkiye Değişim Partisi'nin (TDP) Trabzon İl Başkanı Murat Tosun yaptığı değerlendirmede; “1978 yılında Babamın işleri dolayısı ile Samsun da doğdum.  Annem ve Babam Vakfıkebir ilçesine bağlı İlyaslı mahallesindendir. 35 yıldır Trabzon da ikamet etmekteyim. Her Trabzon genci gibi sokaklarda ve Karadeniz’in hırçın dalgalarında, engin muazzam yeşilin farklı tonlarında, o uçsuz bucaksız ormanlarında adını dünyaya duyurmuş Vakfıkebir’imin Ekmeği, Tonya’mın Tereyağı, Of’umun çayı, Akçaabat’ımın leziz köftesi, Çarşıbaşı’mın yorozu Keşan’ı, Sürmene’min o naif ustalarının ellerinden çıkan meşhur bıçağı ve her birinin ayrı ayrı güzellikleri anlatmakla bitmeyen Trabzon’um da büyüdüm ve her daim Trabzon’lu olmaktan gurur duydum ve duymaya da devam edeceğim dedi.

“HALKIMIZIN SESİ OLACAĞIZ”

Türkiye Değişim Partisi'nin (TDP) Trabzon İl Başkanı Murat Tosun; “Türkiye’min incisi Trabzon il Başkanı olarak büyük bir hızla ve kısa bir dönemde il, ilçe oluşumlarımızı sağlamaktayız. Ayrım yapmadan her kesime el uzatmaktayız. Prensip olarak Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün önderliğinde TDP’nin Bayrağını Trabzon da ve tüm ilçe Başkanlarımızda tüm yönetici ve delege olan yol arkadaşlarımızla birlikte değişimin ayak sesleri olmak için yola çıktık. TDP olarak Atatürkçü, Bayrak, Millet, Toprak bütünlüğü, dinimize, örf ve ananelerimize demokrasiyi savunan bir zihniyetle her daim halkın yanında olacağız. Bir tek seçim zamanı değil, daima halkın sesini duyurmak, sorunları dinleyip strateji geliştirip çözüme ulaşmak, verilen her sözün takipçisi, verdiğimiz sözlerin arkasında durarak herkesi kucaklayan, ayrıştırmayan bütünleştiren ve örnek olacak iş değil işe yarar şeyler yapmak, hizmet vermek aşkıyla Bayrağı taşımaktayız. Tüm çalışma arkadaşlarımızla, alçak gönüllü, öz güvenli, samimi, içten, şefkatli bir anlayışla yola çıkıyoruz. Yolumuz kardeşlik ve huzur yoludur. Milletimizin yüzünü güldürme yoludur. Birliğin, beraberliğin partisi biz olacağız! Barışın, emeğin, kardeşlerin, üretimin, varlığın bereketin, hukukun, partisi biz olacağız! Uzlaşmanın demokrasinin, kültürün, bilimin, çevrenin partisi biz olacağız! Ülkemizde sorunlara çare üreten parti biz olacağız dedi.”

“DEĞİŞİM YÜREK İSTER”

Türkiye Değişim Partisi'nin (TDP) Trabzon İl Başkanı Murat Tosun,  "Partimizin amblemi; Trakya ve Anadolu’yu simgeleyen iki kalp ve Avrupa’yla Asya’yı birleştiren yıldızdır. Hareketimiz artık bereket oldu. Partimizin Bayrağı bugünden itibaren Türkiye’nin her Yerinde olduğu gibi Trabzon da ve ilçelerinde sevgi İle dalgalanacaktır.  Bu duygu ve düşüncelerle ziyaretim sırasında gazetenizdeki tüm çalışan arkadaşların ve çok değerli gazeteci hemşehrim Ahmet Kamburoğlu’nun ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.  Vakfıkebir’li hemşehrilerimle hep beraber en kısa zamanda kongremizde buluşmak dileği ile saygı ve sevgilerimle sizlerin aracılığı ile gönderiyorum dedi.”