Zafer Partisi Trabzon İl Başkanı Aycan Sulak Elbir ve İl Başkan Yardımcısı Osman Bebek Büyükliman Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Cemiyet Başkanı Aydın Gelleci ve basın mensupları ile bir araya geldiler. Zafer Partisi Trabzon İl Başkanı Aycan Sulak Elbir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

TARİH BOYUNCA TÜRK DÜŞMANLIĞI YAPANLAR, BİZLERİ HER ZAMAN TEHDİT ETMİŞLERDİR

DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI

Trabzon İl Başkanı Aycan Sulak Elbir, “Büyük Türk milleti ülkemizdeki örtülü istila geçen her gün gizliliğini kaybedip açık bir işgal durumuna dönüşmüştür. Geçtiğimiz günlerde sığınmacı kampında isyan çıkartıp konteynırları yakan sığınmacılar küstahlık ve hadsizliklerine yakışır bir şekilde ülkemizi açıkça tehdit etmeye başlamışlardır. Suriye'nin kuzeyinde şanlı Türk bayrağını yakan kendini bilmezler Türkiye'de öldürülen bir sığınmacının cenazesi sonrası biz de kan dökeceğiz sloganlarıyla karne alınan bu toprakların gerçek sahibi olan bu aziz milleti açık bir şekilde tehdit etmişlerdir. Son olarak bu istilaya karşı çıkan partimizin genel başkanı sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ ve sığınmacıların aleyhinde açıklama yapan siyasilerin cezalandırılması çağrısında bulunarak 12-17 Eylül tarihleri arasında iş bırakma eyleminde bulunacaklarını açıkladılar. Aziz Türk milleti bu hainler saray kurumlarının ve Türk düşmanlarının genel başkanımız Ümit Özdağ olan nefretlerinden destek bulmaktadırlar. Fakat biz Zafer Partisi olarak mücadelemizi son mülteci evine dönene kadar sürdüreceğiz sürdürmeliyiz. Değerli yurttaşlarım iş bırakma grev demokrasilerde çalışma koşullarının iyileştirilmesi talebidir anayasal bir haktır. Türk hukukuna aykırı olarak vatanımıza çöreklenenler ise siyasi taleplerle vatanseverleri hedef alarak işverenleri tehdit etmektedir. Bunları ucuz iş gücü olarak görüp Türk işçisi yerine işe alanlara sesleniyoruz. Kendi vatanını satıp ülkemizde Sefa süren bu sığınmacılar en kritik ve zor dönemlerinizde sizlere karşı hak hukuk ve vefa bilmez bir durumda olacaklarını açıkça göstermişlerdir. Türk vatandaşlarını çalıştırın. Bilinmelidir ki biz Suriyelilerin Afganların emek sömürüsü altında insanlık dışı koşullarda çalıştırılmasına da karşıyız biz milyonlarca Suriyeli ve Afgan’ın vatanlarına insani koşullarda dönmelerini istiyoruz, döndüreceğiz. İnsan hakları anlayışımız gereği açlık grevine karşıyız. Üstelik toplu açlık grevi PKK dhkpc gibi hain terör örgütlerinin eylemleri olduğunu da iyi bilmekteyiz. Kendi hür iradesiyle böyle bir eyleme kalkışanlara diyecek sözümüz yok fakat çocuklarını ve kadınlarını baskı altında bu eylemle tabi tutarlarsa çocukların canına ya da sağlığına bir zarar gelirse bunun sorumlularına da en ağır cezaların verilmesini bekliyoruz.”

Son olarak yeniden ülkemizi tehdit eden hadsizlere gelecek olursak. Bu topraklar size yeterince ev sahipliği yapmıştır. Bu ülkenin size sağladığı olanakları beğenmiyorsanız işte sınır kapıları orada evinize dönün. Tarih boyunca Türk düşmanlığı yapanlar bizleri her zaman tehdit etmişlerdir. Karşılığında misliyle almışlardır. Türk milleti bayrağımızı yakan bu hadsizlere ve destekçilerine gereken cevabı sandıkta verecektir.