GÜNAYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GÜNAYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi 14 Şubat Kurtuluş Caddesinde (Eski Fatih Caddesi) üzerinde bulunan esnaflar sabah kahvaltısında bir araya geldiler. Demircioğlu Elektrik Sabri Demirci’nin organize ettiği ve kendisine ait işyerinde düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı Muhammet Balta, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, Kemaliye Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Çavdaroğlu ve cadde üzerindeki esnaflar katıldılar.

“SÜPRİZ PLAKET DUYGULANDIRDI”

Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi 14 Şubat Kurtuluş Caddesinde (Eski Fatih Caddesi) üzerinde bulunan esnaflar sabah kahvaltısında bir araya geldiler. Demircioğlu Elektrik Sabri Demirci’nin organize ettiği birlik ve beraberlik kahvaltı programında birlik ve beraberlik adına güzel bir başlangıç sağlandı. Ayrıca Demircioğlu Elektrikte 20 yıldır çalışarak emekli olan Ahmet Kaba’ya yaptığı hizmetler karşılığında sürpriz teşekkür plaketi Belediye Başkanı Muhammet Balta ve işyeri sahibi Sabri Demirci tarafından takdim edildi. İşyeri sahibi Sabri Demirci yaptığı açıklamada; “20 yıldır bizimle birlikte olan ve işyerimizin bu günlere gelmesinde en büyük pay sahiplerinden biri olan, acısıyla tatlısıyla 20 yılımızı birlikte geçirdiğimiz Ahmet Kaba kardeşimize bize verdiği emek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Emekli olması dolayısı ile hem birlik beraberlik kahvaltısı düzenlemek hemde kendisini bir plaketle onurlandırmak istedik. Ayrıca düzenlemiş olduğumuz bu birlik ve beraberlik kahvaltı programına katılarak bizleri onurlandıran Sayın Belediye Başkanımız Muhammet Balta’ya, Esnaf Odası Başkanımız Sayın Kadem Sağlam’a, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanımız Hasan Topaloğlu’na, Mahalle Muhtarımız Sayın Ali İhsan Çavdar’a ve katılımları içim tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. 

“ÖRNEK ALINMASI GEREKEN BİR DAVRANIŞ”

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ise organizasyon sonrası yaptığı açıklamada, “Birlik ve beraberlik adına düzenlenen bu tür organizasyonlar hem esnaflarımızın kaynaşmasına vesile oluyor. Hemde gün içerisinde bir araya gelemeyen arkadaşlarımızın hasbıhal olmalarına katkı sunuyor. Ayrıca Sabri Bey’in emekli olan çalışanı için düşündüğü ve kendisini onure etme adına verdiği plaket örnek alınması gereken bir davranış. Değerli arkadaşımız Ahmet Kaba Bey’i kutluyor, bundan sonraki hayatında salık ve mutluluklar diliyorum. Cenabı Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu tür organizasyonlar moral motivasyonu artırıcı organizasyonlardır. Emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum dedi.”

Sürpriz plaket karşısında duygulanan Ahmet Kaba ise yapılan bu jest karşısında başta patronu olmak üzere tüm katılanlara teşekkür etti.