Vakfıkebir Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu öğrencileri Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Murat Soysay, polis abla ve ağabeylerine ziyaret gerçekleştirdiler. Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından kendileri için hazırlanan ikramları alan minik öğrencilerin ziyaretinde renkli görüntüler yer aldı. Emniyet Müdürü Murat Soysay’ın ve personelinin yakın ilgi gösterdiği öğrenciler, birimleri gezerek polislik mesleği hakkında bilgi aldılar.

“SİZLER VARKEN BİZLER DAHA HUZURLUYUZ, VARLIĞINIZ BİZLERE GÜVEN VERİYOR”

Ziyaret;  öğrenci, öğretmen ve emniyet personeliyle fotoğraf çekimi sonrası tamamlandı. Sizler varken bizler daha huzurluyuz, varlığınız bizlere güven veriyor. Misafirperverlikleri nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür eder, huzurun ve güvenliğin devamlılığını sağlayan, Emniyet Teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Etkinlik sırasında İlçe Emniyet Müdürlüğü personelimiz tüm birimlerimizi ziyaret eden öğrencilerimize çalıştıkları birimler ile ilgili bilgilendirmeler yaparak,  polislik mesleğinin sevilen, saygın, güvenilir ve halkın huzuru için icra edilen bir kamu görevi olduğuna ilişkin örneklemeler sundular.

DAİRE BAŞKANI KESKİN MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ DAİRE BAŞKANI KESKİN MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

“POLİSE KARŞI OLAN GÜVENİNİZ VE SEVGİNİZ HİÇ AZALMASIN”

Yarının büyükleri ilkokul öğrencilerinin polislik mesleği ile ilgili sorularını yanıtlayan İlçe Emniyet Müdürü Soysay, öğrencilere çok çalışkan olmalarını, ailelerine, vatanına, milletine hayırlı bireyler olmalarını, kendilerini çok iyi yerlerde görmek istediklerini belirterek, huzurun ve güvenliğin simgesi olan polis teşkilatımıza olan güvenlerinin ve polislere yönelik yüreklerinde duydukları sevginin kendilerine daha fazla güç verdiğini ifade ederek, her birine başarılı bir eğitim hayatı diledi. Emniyet Müdürü Soysay, öğrencilerin ve öğretmenlerin bu nazik ziyaretinden çok memnun kaldıklarını belirterek, öğrencilere ikramda bulundu. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Müdür Sosysay, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü gezdirdi.

Program sonunda Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu öğrencileri ziyaretten çok hoşlandıklarını belirterek, öğretmen ve okul idarecilerine teşekkür ettiler. Öğrenciler Emniyet Müdürüne sarılarak sevgi yumağı oluşturdular.