Vakfıkebir İlçe Kaymakamlığı ve Vakfıkebir İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna Uygulama Oteli’nde iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Mert Oğuztarhan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Merthan Çelikdağ, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Saral, şehit aileleri, gazi ve gazi aileleri katıldı.

“YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ” “YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ”

“HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ/EMRİNİZDEYİZ”

Belediye Başkanı Muhammet Balta şehit ve gazi ailelerine karşı yaptığı konuşmasında;“Sizlerle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Rabbim şehitlerimizin mekânlarını Cennet eylesin. Zaman zaman birlikte oluyoruz. Ramazan Ayı dolayısıyla birlikte olduk. Her zaman sizlerin yanında ve arasında olmaktan mutlu oluyoruz. Devletimiz ve bizler her zaman sizlerin yanınızdayız/emrinizdeyiz. Sizlere müteşekkiriz, çok şeyler borçluyuz. Şu anda vatan savunmasında olan güvenlik güçlerimize Rabbim güç/kuvvet versin. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin. Rabbim vatanımızı korusun. Güvenlik güçlerimiz ve gazilerimiz sayesinde biz bu gün bu vatanda huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Onlara çok şey borçluyuz. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum ve bayramda görüşmek dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum dedi.

“SİZLER ŞÜHEDANIN BİZLERE EMANETİSİNİZ”

Ramazan Ayının birlik ve beraberliğin sağlandığı müstesna zamanlardan olduğunun altını çizen İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan; bu gün burada şehit ve gazi ailelerimizle beraber, her yıl olduğu gibi Ramazan Ayı dolayısıyla iftar programında buluştuk. Hepinizin Ramazan-ı Şerfi’nizi kutluyorum. Ramazan birlik ve beraberliğin sağlandığı müstesna zamanlardandır. Vatan için, toprak için can-ı feda eden kıymetli şehitlerimize rabbimden rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. Abediyete irtihal eden kıymetli gazilerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Sizler şühedanın bizlere emanetisiniz. Bu emanete devletimiz en güzel şekilde sahip çıkmaya çalışıyor. Her zaman sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Özel günler haricinde de devletim tüm kurum ve kuruluşları sizlerin bir sorunu olduğunda elimizden geldiği kadar sorunlarınızı çözmeye çalışıyoruz. Kurum amirlerimize bu konuda gerekli hassasiyetleri göstermeleri konusunda talimat verildi. Onlarda gereğini icra ediyor. Amacımız sizin daha güzel bir ortamda ramazan ruhuna uygun bir şekilde ramazanı geçirmenizdir. Bu vesile ile davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. Rabbim sağlık sıhhat ve afiyetler versin. Nice Ramazanlara ulaştırsın inşallah. Bildiğiniz gibi 6 Şubat’ta ülkemiz ciddi bir şekilde deprem felaketiyle karşı karşıya kaldı. Bu deprem felaketinde birçok vatandaşımızı kaybettik. Burada da Vakfıkebirli hemşerilerimiz 350-400 kişilik depremzedelerimize misafirperverlik göstererek ağırlamakta. Bu dayanışma günlerini en güzel şekilde ihya ve inşa etmek zorundayız. Birliğimizi/berberliğimizi gerek olumlu ve gerek olumsuz günlerde perçinlemeliyiz. Hepinizin Ramazan-ı Şerifinizi kutluyorum. Rabbim sağlık/sıhhat ve afiyet versin dedi. Konuşmaların ardından Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük’un duasıyla program sona erdi.