DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI

Vakfıkebir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Saral ve beraberinde daire personelli ile birlikte şehit mezarlarını ziyaret ederek bakımlarını yaptılar. Vakfıkebir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Saral şehit mezarlarını ziyaret ederek bakım ve temizliğini yaptı. şehit mezarları ziyaretinde, önce şehitler için dualar edilirken, ardından eskiyen bayraklar değiştirilip mezarlıkların temizlik ve bakımı özenle yapılarak mezarlıklar sulandı.

“ŞEHİTLERİMİZİ VE YAKINLARINI UNUTMAMIZ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”

Şehitlerin kabir ziyaretinde yaptığı açıklamada, şehit ve şehit yakınlarını unutmalarının asla söz konusu olmadığını vurgulayan Vakfıkebir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Saral, “Bizim olmazsa olmazımız olan bizim şehitlerimizi ve onların yakınlarını unutmamız asla söz konusu olamaz. O açıdan bugün hem şehitlerimizi andık hemde mezar temizliği ve bakımlarını yaptık. İnşallah Cenan-ı Allah hepimizi cennetinde buluştursun diye dua ve temennide bulunuyoruz. Tabi biz burada bunları söylerken nöbetlerinin başında olan askerlerimize ve emniyet mensuplarımıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

Müdür Saral; Türkiye’nin birlik-beraberlik anlayışı içerisinde dayanıştığında kimsenin bizi yenmeye gücünün yetmeyeceğini, tefrika girince de paramparça olacağımızın da şuuru içerisinde olduğumuzu anlatarak ‘tefrika girmeden bir millete düşman giremez, toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez’ diyen şairimizin dediği gibi bayrağımıza, vatanımıza, milletimize, devletimize ve inancımıza inşallah sarılanlardan eylesin bizi cenabı Allah. Vatan için,  millet için, barış için,  dinimiz için, mukaddesat için, hürriyetimiz için ve geleceğimiz için can veren bütün şehitlerimizi rahmetinle kucakla Allah'ım. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın, bayrağımızı göklerden indirmesin, ezanlarımızı da semalardan dindirmesin diyor şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum dedi.”