Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl Dönümü dolayısıyla şehit babası Çolakoğlu'’nu ziyaret etti.

5 Aralık 1993 tarihinde Batman'ın Sason ilçesi Acar Köyü Taşlıçay mevkiinde hain PKK teröristlerince şehit düşen J. Çvş. İlyas Çolakoğlu'nun babası Hasan Ali Çolakoğlu’nu Kaymakam Mesut Yakuta ve beraberinde Vakfıkebir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Saral ile evinde ziyaret ettiler.

ŞEHİTLERİMİZİ VE ONLARIN EMANETİ OLAN AİLELERİNİ UNUTAMAYIZ!

 Baba Çolakoğlu ile sohbet eden Kaymakam Yakuta, Bizler bir aileyiz ve birbirimizin dertleriyle dertlenmeyi biliriz. Her fırsatta sizlerin yanında olmaya dikkat ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Şehitlerimizi ve onların bizlere emeneti olan ailelerini unutmamız mümkün değildir dedi. "Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır diyen Kaymakam Yakuta,  Sizler bize şehidimizin emanetisiniz. Şehit ve gazilerimizin ortaya koydukları azim ve kararlılık sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güçle huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Bu vesileyle, aziz vatanımızın bekası için canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize ise sağlık ve afiyet diliyorum," dedi.