1996 Yılı Nisan ayının 10'unda Bingöl'de terörle mücadele ederken şehit olan, Piyade Komando Çavuş Erdal Baştan'ın, şehâdetinin yıl dönümü dolayısıyla, Ballı Mahallesi Yukarı Camii yanında bulunan kabri başında anma programı düzenlendi.

Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Trabzon şubesince gerçekleştirilen anma programına Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Jandarma Astsubay Şükrü Derinyar ve jandarma personeliyle, Vakfıkebir Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Yaşar Saral, bazı din görevlileri ve şehidimizin aile yakınları katıldı.

31 MART YEREL SEÇİMLERİ VAKFIKEBİR İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK 31 MART YEREL SEÇİMLERİ VAKFIKEBİR İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK

Anma programında, din görevlilerinin Kur'an-ı Kerim tilâvetinin ardından İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Şehit Erdal Baştan ve tüm şehitlerimiz için duâ etti. Programın sonunda; Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Ahmet Tezcan ve Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan tarafından şehidin annesine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi. Şehidimizin annesi Hacer Baştan ile yakından ilgilenen Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, bir süre kendisiyle sohbet etti ve her hangi bir istek ve ihtiyacının olup olmadığını sordu. Şehit annesi Hacer Baştan, ilgi alakalarından dolayı Kaymakam Uzan'a ve anma programına katılan herkese teşekkür ve duâ etti.