Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, seçim çalışmaları kapsamında Büyükliman Postası Gazetemizi de nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Adayı Saral’a CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Olcay Bahadır, Eski İlçe Başkanlarından Zülküf Çavdar ve Mehmet Keskin’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Saral, Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ile bir süre sohbet ederek Trabzon için düşüncelerini paylaştı.

TRABZON’U TÜRKİYE’NİN SAYILI KENTLERİNDEN BİR TANESİ YAPACAĞIZ

Seçim programına Vakfıkebir’de devam eden CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral’a, CHP Trabzon İl Yönetimi, CHP Vakfıkebir İlçe Yönetimi ve ekibi de eşlik etti. Parti binasında toplantıyla başlayan program, esnaf ve STK ziyaretleriyle devam etti.  Saral ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Trabzon’un gerek kültür sanat, gerek her konuda öne çıkmış kıymetli isimleri var. Kentimizi başka değerleriyle de ön plana çıkarmamız gerekiyor. Vakfıkebir denince ilk akla gelen şeyler, ekmek, tereyağı ve peynirdir ve marka haline dönüşmüştür. Şehir dışında Vakfıkebir bunlarla ciddi anlamda öne çıkıyor. Bu kenti, tarımıyla, turizmiyle, yazılımıyla, uluslararası üniversiteleriyle bir eğitim kenti haline dönüştürme hedefindeyiz. Trabzon’u Türkiye’nin sayılı kentlerinden bir tanesi yapacağız.” dedi.

“EĞİTİM, BİLİM VE YAZILIM KENTİ TRABZON”

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral konuşmasına “Trabzon’u yazılım kenti yapabiliriz, Trabzon’u bilim kenti yapabiliriz. Şehri geleceğe hazırlayalım. Nasıl bir Trabzon istediğimizi ortaya koyalım ve kenti hep birlikte geleceğe hazırlayalım. Bir imparatorluk kenti olan Trabzon’un geçmişten gelen ruhunu mutlaka beraberimizde taşıyarak yapalım. Hepimizin üzerine çok iş düşüyor. 31 Mart’ta üzerimize düşeni yerine getireceğiz. Biz hazırız. Sizler de hazırsınız biliyorum. Değişimi birlikte başlatacağız.” diyerek devam etti.

"23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADIK" "23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADIK"

“AKP İKTİDARI ÜLKEMİZİ YOKSULLUĞA, YOLSUZLUĞA VE YOKLUĞA BIRAKMIŞTIR”

CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Olcay Bahadır, Saral’a desteğini gösterirken yaptığı konuşmada, “AKP iktidarı ülkemizi yoksulluğa, yolsuzluğa ve yokluğa bırakmıştır. İlçemizin değerlerini bir bir yok etmiştir. Bu dertlerden hep birlikte kurtulacağız. Değişim bizimle olacak.” dedi. Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı Hasan Topaloğlu, Ziraat Odası Başkanı Muhammet Kılıç, Şoförler Odası Başkanı İsmail Çobanoğlu da, Saral’a destek verdi. STK’lar ile yapılan görüşmelerin ardından, tarafsız yayın akışıyla bölgenin en güçlü gazetesi Büyükliman Postası ziyaret edip, fikir alışverişinde bulunduk. Hasan Süha Saral esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde verdiği güvenle Vakfıkebir halkından da tam not aldı.