Pençe Kilit Harekatı Bölgesinde görevi sırasında terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen EYP tipi bombanın patlaması sonucu yaralanan Çarşıbaşı ilçemizin Yavuz Mahallesinden sözleşmeli Komando Er Bünyamin Kocaman’ın tedavisi GATA’da devam ediyor. Yapılan tüm müdahalelere rağmen sol ayağı diz altından ampüte olan kahramanımıza acil şifalar diliyoruz.

“GAZİLERİMİZ MİLLETİMİZİN ONUR VE GURUR KAYNAĞI OLACAKLAR”

Gazimizin ailesiyle ilk günden itibaren iletişim halinde olan ve Büyükliman Bölgesinde şehit yakınlarının ve gazilerin her türlü ihtiyaç ve taleplerinde yanlarında olan Vakfıkebir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Saral’ı gazinin ağabeyi Samet Kocaman ziyaret etti. Müdür Saral; şehit yakını ve gazilerimizin her türlü ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla devletimizin tüm kurun ve kuruluşlarının seferber olduğunu söyledi. Gazimiz Bünyamin Kocaman’ın ağabeyi Samet Kocaman’ la istişare yaptıklarını belirtti.

VİCDANINIZ SIZLAMAYACAK MI? VİCDANINIZ SIZLAMAYACAK MI?

Vakfıkebir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Saral;  Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ile milletimizin huzur ve güvenliği uğruna “Ölürsem Şehit, kalırsam Gazi” inancıyla ülkemizin istiklalini ve istikbalini savunan kahraman gazilerimiz bugün olduğu gibi bundan sonra da milletimizin onur ve gurur kaynağı olacaklar dedi. Kahraman gazimizin ağabeyi Samet Kocaman,  ilk günden beri bizleri yalnız bırakmayan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Saral’a ve Çarşıbaşı İlçe Kaymakamımız İsmail Koçdoğan’a teşekkür ederim dedi.