Trabzon’lu ve Vakfıkebir’li Sanayici ve İşadamları, Cemsan Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. Ltd. Şti Firmasının ev sahipliğinde Vakfıkebir’de bir araya geldiler.



Cemsan Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. Ltd. Şti Firması Yönetim Kurulu Başkanı Osman Albayrak ve Genel Müdürü Cemil Albayrak’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Trabzon Arsin OSB Sanayicileri, Beşikdüzü OSB Sanayicileri, Büyükliman Sanayicileri ve Organize Sanayi Bölge Müdürleri katıldı.
Kahvaltıda Trabzon’daki sanayicilerin sorunları ve gelecekte yapılacak yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Bu tür toplantıların her ay düzenli olarak yapılmasının Trabzon’un sanayisine ve ekonomisine yapacağı katkı vurgulanırken, yüksek katma değerli ürün üretmek için ortak karar doğrultusunda hareket edileceği konuşuldu.
Kahvaltıda söz alan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi,“Amacımız, sektördeki iş adamlarımızı bir araya getirerek, sanayicilerimizin ortak sorunlarına çözüm bulunmasına katkı sağlamaktır. Bu tür kaynaşma programlarının aralıklarla devam etmesini arzu ediyorum. Bu organizasyonu düzenleyen başta Osman Albayrak ve Cemil Albayrak olmak üzere tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunarım.” dedi.