Vakfıkebir ilçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan beraberinde Kaymakam Adayı Muhammet Furkan Bektaş ve İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Mert Oğuztarhan ile birlikte Deregözü, Caferli, Sekmenli, Çavuşlu, Düzlük, İlyaslı ve Yıldız Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle Muhtarlarından bilgi alan Kaymakam Uzan, vatandaşların sorunlarını dinledi.

“KAYMAKAM UZAN MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR!”

Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, köy mahalleri ziyaretleri kapsamında Deregözü, Caferli, Sekmenli, Çavuşlu, Düzlük, İlyaslı ve Yıldız köy mahallelerini ziyaret ederek mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Köylerdeki sorunların yerinde tespit edilmesi, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması için köy ziyaretlerine devam edeceğini söyleyen Kaymakam Uzan, ziyaretlere gösterdikleri ilgi ve alaka nedeniyle muhtar ve köylülere teşekkür etti.

“PUSULAMIZ DAİMA ÇOK ÇALIŞMAK”

Ziyaretleri sırasında köylerin genel durumu hakkında muhtarlardan bilgi alan Kaymakam Uzan, ihtiyaç sahibi vatandaşları da hanelerinde ziyaret ederek onların hal ve hatırlarını sordu. Vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Kaymakam Uzan, dile getirilen hususların çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek “Bizler vatandaşlarımıza en iyi kamu hizmetini sunmak, talepleri karşılamak, eksiklikleri gidermek için görevimizin başındayız. Gayemiz Vakfıkebir ilçemizin genelinde her bir vatandaşımızın imkânlar ölçüsünde en iyi yaşam standartlarına sahip olmasıdır. Devletimizin sıcak elini vatandaşlarımıza uzatmak en önemli görevimiz. Bu doğrultuda insanımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Pusulamız daima çok çalışmak.” dedi.

Vatandaşların derdiyle dertlendiklerini, haliyle hemhal olduklarını ifade eden Kaymakam Uzan, “Yüreği muhabbet dolu kadirşinas hemşehrilerime misafirperverlikleri ve sıcak ilgilileri için teşekkür ediyorum.” dedi.  Ziyaretler, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

“ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR” “ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR”