Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesinde eğitimlerine devam eden Engelli Eğitim Kursu özel öğrencileri Vakfıkebir İlçe Stadyumunda oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının özel konukları oldular.



Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Hekimoğlu Trabzon FK ile Medipol Başakşehir karşılaşmasında Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesinde eğitim gören Özel Eğitim Kursu Öğrencileri, usta öğreticiler Zehra Sağlam ve Ayben Barak ile birlikte maça renk kattılar. Maçın başlamasıyla birlikte özel öğrencilerdeki heyecan görülmeye değerdi. Özel öğrenciler, maç boyunca Hekimoğlu FK'ya alkışlarıyla desteklerken maç sonunda takımlarının yenilmesinin üzüntüsünü yaşadılar.
Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Civil, “Bu etkinliklerin haricinde çeşitli etkinliklerle çocuklarımızı mutlu etmeye devam edeceğiz. Bu özel çocuklarımızı hayata bağlamak ve onların yaşantısında bir farkıntalık oluşturabiliyorsak bu bizleri ve ailelerini mutlu ediyor. Onların mutluluğu bizleri de haliyle motive ediyor. Onlar için ne yağsak azdır. Onlarda bu toplumun bir parçası ve bireyleridir. Onlara sahip çıkmak hepimizin görevidir dedi.”