"MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ" "MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ"

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Dünya Engelliler Haftası" dolayısıyla; Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürlüğü'nde; Halk Eğitimi Müdürlüğü, Vakfıkebir Belediyesi ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile açılan özel eğitim kursuna devam eden özel bireyler için moral programı düzenlendi.

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğünün organizasyonu ile gerçekleştirilen programa; İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Engelli Koordinatörleri Kur'an Kursu Öğreticisi Zeynep Akdin ve İmam Hatip Davut Bayraktar ile İlçe Müftülüğü Tasavvuf Musiki Korosunu oluşturan din görevlileri, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cemile Kahyaoğlu, Özel Eğitim Öğretmeni Zehra Sağlam ve Duygu Uzun katıldı.

Gençlik Merkezi Salonunda İmam Hatip Rıdvan Açıkgöz'ün sunumu ile başlayan programda, Yavuz Sultan Selim Camii Müezzin Kayyımı Mehmet Akdin Kur'an-ı Kerim tilâvetinde bulundu. İlçe Müftüsü Şükür Küçük'ün konuşmasının ardından ise din görevlileri; Rıdvan Açıkgöz, Mehmet Akdin, Ali Osman Birinci, Mustafa Arslan, Ali Erken, Burak Yıldırım, Abdurrahman Garip ve Haydar Yolcu'dan oluşan İlçe Müftülüğü Tasavvuf Musiki Korosu, solo ve koro kaside ve ilâhiler seslendirdiler. Programın sonunda özel bireylere, meyve suyu ve kek ikramında bulunuldu.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cemile Kahyaoğlu, İlçe Müftüsü Şükür Küçük başta olmak üzere, programı hazırlayıp sunan din görevlilerine teşekkür etti.