Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi üyesi olan özel bireylerimizle yerli malı haftası etkinliği düzenlendi. Gençlik Merkezi bünyesinde eğitimlerine devam eden özel bireyler, kurs öğretmenleri eşliğinde yerli malı haftası etkinliği düzenlediler. Etkinlik de güzel dakikalar geçiren özel bireyler, yerli malı ile ilgili bilgilendirildiler.

Merkez Müdürü Yunus Ali Civil ise yapılan etkinlik ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Gençlik Merkezinde eğitimlerine devam eden özel bireyler ve aileleri ile kurs öğretmenleri tarafından yerli malı haftası dolayısı ile bir etkinlik düzenlendi.  Burada eğitim gören özel bireylere hem geleneksel tatlarımızı hem de yerli malını temsil eden ürünlerimizi tanıtmak için böyle bir çalışma yaptık. Gençlerin yerli malına önem vermesi ve kullanması için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirterek şöyle konuştu: “Gençlik Merkezimiz olarak gençlerimize yerli malı kullanması ve sahip çıkması adına eğitimlerimiz, yönlendirmelerimiz devam ediyor. Yerli malı kullanmanın yanı sıra yerli malı kullanacak ürünler, projeler ve yenilikler yapmalarını öneriyoruz. Çünkü gücümüz ve geleceğimiz yerli mallarındandır dedi.” Civil, Ayrıca Yerli Malı Haftasını; yerli ve milli gıdalarımızla, resim kursu öğrencilerimizle çeşitli oyun ve gösterilerle eğlenceli bir şekilde kutladık.

“YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ” “YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ”