Trabzon Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu’nda Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) yetkilileri tarafından üniversite personeli ve ilçe milli eğitime bağlı okullarda görev yapan öğretmenlere yönelik olarak 17-18 Haziran 2023 tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS) ile ilgili konferans düzenlendi. ÖSYM Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanı Doç. Dr. Ahmet Kesgin ve Şube Müdürü Hayati Koca’nın konuşmacı olarak katıldığı konferansa, Trabzon ÖSYM İl Sekreteri Prof. Dr. Yavuz Örs, Vakfıkebir MYO, Çarşıbaşı MYO ve Beşikdüzü MYO yöneticileri ve akademik personelleri ile Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, Şube Müdürleri Şeref İçoğlu ve Ömer Baştan, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

2023 yılı itibariyle Büyükliman Bölgesi için ÖSYM Sınav Merkezi ve Koordinatörlüğü’nün Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu’na verilmesiyle birlikte bu bölgede ilk defa yapılacak olan 2023 YKS’de sınav görevi alacak kişiler için düzenlenen konferansta, ÖSYM yetkilileri sınav sürecinde dikkat edilmesi gereken konuları katılımcılara aktararak bilgilendirdi. Yoğun katılımın gerçekleştiği konferans, soru-cevap bölümü ile son buldu.

“YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ” “YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ”