Bölge Hastanesi konumunda olan Vakfıkebir Devlet Hastanesinde 2 yıldır görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Cennet Hastanedeki görevinden ayrıldı.

Güçlü bir yönetim, doktor ve personel kadrosu ile 9 ilçeye Çarşıbaşı’ndan Tirebolu ilçesine kadar büyük bir bölgeye hitap eden Vakfıkebir Devlet Hastanesi her geçen gün kendini yenileyerek bölge insanına en güzel hizmeti vermek için caba harcıyorlar.
Bölge Hastanesi konumundaki Vakfıkebir Devlet Hastanesinde 2 yıldır başarılı çalışmalara ve ameliyatlara imza atan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Cennet tayininin çıkması sonucu hastanedeki görevinden ayrıldı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde göreve başlayan Op. Dr. Ömer Cennet Gazetemizi ziyaret ederek Haber Müdürü Sadık Aydın’a veda açıklamasında bulundu.
 “BURADA ÇOK GÜZEL ANILAR BİRİKTİRDİM. ÇOK GÜZEL DOSTLUKLAR EDİNDİM”
Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Cennet ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; “2 yıldır Vakfıkebir İlçesinde mutlu bir şekilde yaşadım. 2 yıllık süre içerinde Vakfıkebir Devlet Hastanesinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Çalıştığım süre içerisinde hastane yönetimi başta olmak üzere tüm personelimiz ve hastalarımız dahi bana karşı hep olumlu yaklaşım gösterdiler. Hep olumlu tepkiler aldım. Burada çok güzel anılar biriktirdim. Çok güzel dostluklar edindim. Buradan ayrıldığım için üzüntülüyüm. Fakat mutlu bir şekilde de ayrılıyorum. İçimde buruk bir mutluluk var. Bu ilçede olduğum süre içerisinde hiçbir olumsuz anım yok. Hastalarımız dahi her konuda herkes bana yardımcı ve destek olundu. Bende bu destek sayesinde hep en iyiyi yapmak için uğraştım. İnşallah kimseye karşı bir kırıcı davranışım olmamıştır. Eğer bilmeyerek olmuşsa bana hakkını helal etsinler. Benden yana helal olsun. Vakfıkebir Devlet Hastanesi bana çok büyük bir tecrübe kazandırdı. Yöre halkını ve hastanedeki mesai arkadaşlarımı asla unutmayacağım. Ankara da artık bir kardeşiniz var dedi.”
GENEL CERRAHİ UZMANI OP. DR. ÖMER CENNET KİMDİR?
1987 yılında Çankırı da doğan Op. Dr. Ömer Cennet, 2012 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden (İngilizce) mezun oldu. 2012-2013 yılları arasında Çankırı/Eldivan Toplum Sağlığı Merkezinde TSM Hekimi ve 112 ASM Hekimi olarak çalıştı. 2018 yılında Hacettepe Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında Genel Cerrahi Uzmanlığı eğitimini aldı. Türk Cerrahi Derneğinin yeterlilik alanında ikincilik ödülü ve yeterlilik sertifikası bulunan Op. Dr. Ömer Cennet, halen Türk Cerrahi Derneği üyesidir. Laparoskopik /Minimal İnvazif Cerrahi (Kapalı Ameliyat), Kapalı Safra Kesesi/Kapalı Fıdık Ameliyatları, Onkolojik (Kanser) Cerrahi, Meme ve Troid Cerrahisi meslek uzmanlık dallarında bilgi ve deneyimi var. 2018 yılında Vakfıkebir Devlet Hastanesine atandı. 2020 yılında ise Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesine atandı.