TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek Koronavirüs’e karşı Vakfıkebir’de alınan önlemlerle ilgili istişarelerde bulundular.



Milletvekili Muhammet Balta’ya ziyareti sırasında AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkanı Hasan Bahadır’da eşlik ettiler.  Ziyaret sırasında konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Koronavirüs’ün ülkemize girdiği ilk günden itibaren ilçemizde halkımızın yoğun olarak kullandığı tüm mekanlarda dezenfekte çalışmaları gerçekleştirmeye başladık. Bu çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Yine cadde ve sokaklarımızı düzenli olarak ilaçlı su ile yıkıyoruz. Halkımızın bilgilendirmek ve devletimizin aldığı yasakları duyurabilmek için, sosyal medya araçlığıyla, anons sistemi ve SMS yoluyla yayınlar yapıyoruz. 65 yaş üstü vatandaşlarımızın yardımına koşan Vefa Destek Gurubuna her türlü desteği veriyoruz. Gıda ve sağlık maddeleri satışı yapan işyerlerimizi hem hijyen hem de fiyat bakımından çok sıkı bir şekilde denetliyoruz. Bölgemize sağlık hizmeti veren ve bu süreçte önemi bir kat daha artan Vakfıkebir Devlet Hastanemize ve aile hekimliklerine her türlü desteği sağlıyoruz. Yine yardım yapmak isteyen hayırseverlerimiz ile ihtiyaçlı vatandaşlarımız arasında aracılık yaparak zor durumda olan insanlarımıza destek olmaya gayret ediyoruz.
Bu zor dönemi hep birlikte çalışarak aşacağımıza inanıyor, kurallara uyan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise, Vakfıkebir Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ifade ederek, Başkan Muhammet Balta ve çalışma arkadaşlarını kutladı. Milletvekili Balta ayrıca vatandaşlara da kurallara uymaları ve evde kalmaları çağrısında bulundu.