“ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR” “ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR”

23 Nisan Kaymakamı Dilek Bahadır kısa süreli de olsa Kaymakam koltuğuna oturmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Vakfıkebir Kaymakamlık makamı koltuğuna oturan minik Kaymakam Dilek Bahadır, heyecanlı anlar yaşadı.

Vakfıkebir ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan koltuğunu minik Dilek Bahadır'a verdi.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yaşadığı heyecan sebebiyle mutu olduğunu söyleyen Dilek Bahadır, "23 Nisan'ı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk biz çocuklara armağan etti. Bugün de tüm çocuklar mutlu olmalı" dedi.

“ONLAR BİZİM, DEVLETİMİZİN GELECEĞİ”

Koltuğunu kısa bir süre öğrencilere bırakan Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan ise, "Ulus olarak dünyada eşi, benzeri olmayan bir bayramı gururla kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk egemenliği millete ait bir günü çocuklara armağan ederek, çocuklara verdiği önemi gösteriyor. Onlar bizim, devletimizin geleceği. Çocuklarımızın iyi eğitilmesi, topluma ve insanlığa hayırlı bireyler olması için biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çocuklarımızı yetiştiren anne ve babaları ile öğretmenlerine teşekkür ederim. Hayatımıza anlam katan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" diye konuştu.