31 MART YEREL SEÇİMLERİ VAKFIKEBİR İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK 31 MART YEREL SEÇİMLERİ VAKFIKEBİR İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK

Okulun Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte birinci sınıf öğrencileri okuma-yazma öğrenimini tamamlamanın sevinciyle okuma bayramı şenliği yapıltı. Okuma Bayramı'nda birinci sınıf öğrencileri yıl boyunca öğrendikleri okuma yazma becerisini sergiledi. Öğrenciler, etkinlikte öğretmenleri öncülüğünde hazırladıkları şiir ve müzikli oyun gösterilerini sundu.

Okuma bayramına Okul Müdürü Sinan Uzun, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun,  okul idarecileri, öğrenciler ve veliler katıldı. 1/A ve 1/C öğrencilerinin hep beraber öğretmenleri Zülküf Çavdar'ın önderliğinde velilere sürpriz olarak Trabzonspor Marşını söylemeleri salonda alkış tufanı kopardı.

Okuma bayramı ile ilgili görüşlerini sitemize açıklayan Okul Müdürü Sinan Uzun, öğrencilerimizin en güzel günleri olan okuma bayramımızı büyük bir coşkuyla yaptık. Onların büyüdüğünü ve güzel yerlere geldiğini görmek inşallah bizlere nasip olur. Yıl boyu büyük emekler verdiler, onların semeresini gördük. Bu gün bizlerle beraber olan velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum dedi.