Vakfıkebir Hikmet Kaan İmam Hatip Ortaokulu 2020-2021 Eğitim Öğretim yılından itibaren sınavla öğrenci alan Proje okuluna dönüştürüldü. Bu kapsamda sınava girip başarılı olan öğrenci velileri ile ilk toplantı okul müdürü Ahmet Bulut tarafından yapıldı.


 
Vakfıkebir İlçemizde bulunan Hikmet Kaan İmam Hatip Ortaokulu 2020-2021 Eğitim Öğretim yılından itibaren sınavla öğrenci alan Proje okuluna dönüştürülmüştür.  Okulun 28.06.2020 tarihinde ilk sınavını yaptı.  Kayıtlar sınav yönergesinde belirtilen 06-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılmaya başlandı.
OKULUMUZA İLK SINAVLI ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYDINI YAPTIK
Sınavda başarılı olan öğrencilerin kayıtları için okula davet edilen velilerimize okul müdürü Ahmet Bulut tarafından proje okulu hakkında bilgi verildi. Okul müdürü Ahmet Bulut; “Okulumuzun Hafızlık Proje Okulu olduğunu, bünyesinde ‘ Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Sınıfları ‘ ve ‘Akademik Eğitim Sınıflarının ‘ bulunduğunu, Vakfıkebir Hikmet Kaan Proje İmam Hatip Ortaokulunun süreç içerisinde Büyükliman Havzasının ve bölgemizin en başarılı kurumlarında birisi olacağını söyledi.
Bulut ayrıca başarılı olmanın yanında okulumuz hedefi; çocuklarımızı okuyan, okuduğunu anlayan, düşünen, bilgiyi elde edip üreten, dürüst, ahlaklı, değerlerini bilen, yaşayan, saygılı bireyler olarak yetiştirmek, gelecekte ülkemize ve milletimize hizmet etme bilinciyle yetişmelerini sağlamaktır dedi.”