Vakfıkebir Mesleki Eğitim Merkezi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanı öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla Vakfıkebir ilçemizdeki çeşitli okullarda yapılan saç kesim etkinliği bu hafta Cumhuriyet İlköğretim Okulunda gerçekleştirildi.

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Projesi kapsamında Vakfıkebir Mesleki Eğitim Merkezi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanı öğrencileri birlikte öğretmenleri tarafından Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin saçlarının kesimi ve bakımı yapıldı. Cumhuriyet İlkokulu İdaresi yaptığı açıklamada; “Bilhassa dezavantajlı bölgelerde oturan çocuklarımız için bu uygulama çok güzel. İlçe genelinde tüm okullarda bu uygulama yapılıyor. Bugün bizim okulumuzda Vakfıkebir Mesleki Eğitim Merkezi Güzellik ve Saç Bakımı alanı öğrenci ve öğretmenleri tarafından bu etkinlik gerçekleştiriliyor. Kendilerini tebrik ediyoruz. Çocuklarımızın heyecanı da belli zaten hepsi sırasını bekliyor. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyoruz” dediler.

VAKFIKEBİR BELEDİYE MECLİS TOPLANTISININ İLKİ YAPILDI VAKFIKEBİR BELEDİYE MECLİS TOPLANTISININ İLKİ YAPILDI

“GERÇEKTEN GÜZEL VE YERİNDE BİR HİZMET”

Vakfıkebir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Korkut Hekim ise yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin talepleri ve istekleri doğrultusunda onlara saç bakım ve kesim hizmeti verdik. Gerçekten güzel ve yerinde bir hizmet. İnşallah dezavantajlı bölgelerde de çeşitli etkinliklerle hep beraber bu faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz. Öğrencilerimizin saç kesim ve bakım etkinliği bittikten sonraki yüzlerindeki mutluluğu görmek bizleri daha çok mutlu ve motive ediyor. Saç kesim etkinliğine 40 öğrenci katılmış olup veliler tarafından da olumlu karşılanmıştır dedi. Müdür Korkut Hekim; Öğrencilerinde neşeyle katıldığı etkinliğin bundan sonraki haftalarda farklı okullarda devam edecek. Bizleri evimizde hissettiren okul idare ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.