Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyan 100 öğrenci öğretmenleri ile birlikte Trabzonspor- Altay arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçına gittiler.



Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesinde eğitimlerine devam eden ve hiç stadyumda maç izleme zevki yaşamayan 100 öğrenci, öğretmenleri Barış İçöz, Kadir Bekar, Özlem Başar, Zeynep Öztürk, Fatmanur Dilek ve Emin Şen ile birlikte Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumunda oynanan Trabzonspor-Altay Ziraat Türkiye Kupası müsabakasına gittiler. İlk defa maça gedin öğrencilerin heyecanlarını yüzlerinde görmek her şeye değerdi. Öğrenciler Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumunda ilk kez maç izlemenin keyfini yaşadılar. Tribünde ilk kez futbol maçı izleyen çocuklar bardo-mavi takımlarına gönülden destek verdiler.
Okul Öğretmenleri; Öğrencilerimizin güzel bir gün geçirmelerine vesile olmuşsak ne mutlu bizlere. İnşallah bu yavrularımız Trabzonspor sevgisi ile büyüyerek centilmen ve bilinçli birer taraftar olurlar.  Hayatlarında ilk kez bir futbol maçını canlı izleme imkanı bulan çocukların mutluluğunu gördükçe duygulandıklarını ifade eden öğretmenler, Amacımız Trabzonspor’la öğrencilerimizin tamamını bütünleştirmek. Çocuklara Trabzon ve Trabzonspor sevgisiyle sporun gücünü aşılamaktır. Öğrencilerimiz okulumuzdan mezun olduklarında bu günü tatlı bir anı olarak hatırlayacaklardır” dediler.