Erbakan Vakfı Vakfıkebir İlçe Temsilcisi Ömer Faruk Bulut düzenlenen programla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Erbakan Vakfı Vakfıkebir Temsilciliği olarak; 'Milli Görüş' düşüncesinin liderliğini yapan 54'üncü Hükümet Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı vefatının 11'inci yıldönümünde Vakfıkebir Merkez Yeni Camii’nde düzenlediğimiz Kuran-ı Kerim Programıyla yâd ettik.

Manevi Kalkınma söyleminin en yüksek perdeden seslendiricisi, Aldanmayan Aldatmayan, Konuştuğunu Yapan, Nesillere İstikamet Veren bir lideri; Erbakan hocamızı andık. “İslamsız saadet olmaz! Cihadsız İslam olmaz” diyen Erbakan hocamız bütün hayatı boyunca tüm milletimiz ve İslam alemine pusula gibi yol gösterdi. Bazen yaşadığımız güne, bazen de on yıllar sonrasına ferasetiyle ışık tuttu. Bugün bile hocamızın internet üzerinden eski videolarını izlediğimizde hayretler içerisinde kalıyoruz. 20-30 sene önce sanki bir zaman yolcusuymuşçasına bugünleri bizlere anlatması ve bugün yaşadığımız sorunların çözümlerini de sunması takdire şayan bir durum. Okul gibi çok sayıda insan yetiştirdi. Hidayeti ve feraseti ile istikamet üzere, dava şuuruna sahip milyonların yetişmesine vesile oldu ve çok önemli bir çığır açtı. Açtığı bu yolda biz dava erleri, Milli Görüş erleri olarak yürümeye, tamamlayamadığı projeleri günümüze uyarlanarak yani güncelleyerek tamamlamaya; hocamıza verdiğimiz sözdeki gibi canla başla çalışıyoruz. Hocamızın vuslatının üzerinden 11 sene geçmiş. Sanki daha dün gibi acısı içimizde. Hocamız demir çarıklarını giyeli çok uzun seneler geçti fakat söylemleriyle ve hareketleriyle içimizde oluşturduğu o heyecan ilk günkü tazeliğiyle benliğimizde ve teşkilatlarımızda tazeliğini koruyor.

Madem yüreğimizde dolaşan Milli Görüş kanı var. Baş eğmek düşmez bize bu kutlu yürüyüşte. Sesin kulağımızda hocam iman varsa imkan da var. Bir ölür bin doğarız kalkarız her düşüşte. Hocamızı rahmetle ve minnetle anıyor, rabbimden rahmet diliyoruz dedi.