Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir, mahalle muhtarları ile birlikte Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük'ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, muhtarlar adına Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir, Diyanet İşleri Başkanlığınca "2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında, din görevlileri arasında düzenlenen 'Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda Türkiye ikincisi olan Vakfıkebir Merkez Yeni Camii Müezzin Kayyımı Hafız Muhammet Saka'ya plaket  takdim etti.

“YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ” “YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ”

Türkiye ikinciliğinin Vakfıkebir ilçesinden çıkmış olmasından duydukları memnuniyeti ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Çilingir, Hafız Muhammet Saka'nın elde ettiği başarı ile Vakfıkebir'in onuru ve gururu olduğunu ifade etti. Başkan Çilingir, "Muhammet Saka hocamızı kutluyoruz. Trabzon'umuza, Vakfıkebir ilçemize bu büyük gururu yaşattığı için hocamıza teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Çeşitli yarışmalarda, böyle büyük başarıları bizlere yaşatan herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Muhtarlarla bir süre sohbet eden İlçe Müftüsü Şükür Küçük de; Hafız Muhammet Saka'nın sesi, sedâsı ve kıraati ile farkındalık oluşturduğunu ifade etti. Müftü Küçük, Muhammet Saka'nın muhtarlar tarafından da ayrıca onurlandırılmasının kendilerini memnun ettiğini belirterek Dernek Başkanı İzzet Çilingir ve beraberindeki mahalle muhtarlarına teşekkür etti.