03 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu'na ziyaret gerçekleştiren İlçe Müftüsü Şükür Küçük, beraberinde İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörü İmam Hatip Davut Bayraktar ve İmam Hatip Haydar Yolcu ile birlikte okul Müdürü Çetin Zaim'i makamında ziyaret etti. Müdür Zaim ile bir süre sohbet eden Müftü Küçük, İlçe Müftülüğü'nün okullara yönelik faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmede bulundu ve özellikle 03 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla da okuldaki özel eğitim öğrencilerini ziyaret etmeyi düşündüklerini söyledi. Okul Müdürü Çetin Zaim, müftülüğün bu gün ve haftalarda yaptığı etkinliklerin çok hoş ve değerli olduğunu belirterek İlçe Müftüsü Şükür Küçük ve beraberindekilere teşekkür etti.

Daha sonra okul müdürü ve beraberindeki personel ile birlikte okulda eğitim öğretim gören hafif düzey özel eğitim sınıfı öğrencilerini sınıflarında ziyaret eden İlçe Müftüsü Şükür Küçük, öğrencilerle sohbet etti. Meyve suyu ve kek ikramında bulunulan öğrencilerin her birine ayrıca Diyanet Çocuk Dergisi hediye edildi. Oldukça mutlu oldukları gözlenen öğrenciler için İmam Hatip Haydar Yolcu'nun seslendirdiği ilâhilere öğrenciler de büyük bir sevinç ve heyecanla eşlik ettiler.

Müftü Şükür Küçük burada yaptığı konuşmada, özel eğitim alan öğrencileri eğiten-yetiştiren ve büyük bir özveri ile onları geleceğe hazırlayan rehber öğretmenlerin bu gayretlerinin çok anlamlı ve değerli olduğunu ve bunun karşılığını dünyada görecekleri gibi âhirette de çok büyük bir mükâfaat olarak kendilerine verileceğini söyledi. Müftülük olarak özel bireyleri ayrıca önemsediklerini de belirten Müftü Küçük, "Sizler bizim için özelsiniz, sizleri hiç bir zaman unutmuyoruz, her zaman yanınızdayız, sizleri de rehber öğretmenlerinizle birlikte müftülüğümüze bekleriz." sözlerine yer verdi.

BAŞKAN KOLTUĞUNU ECE’YE DEVRETTİ BAŞKAN KOLTUĞUNU ECE’YE DEVRETTİ