Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nden, ihtiyaç sahibi vatandaşlara 30 bin 600 TL'lik, 170 koli gıda yardımı.



Vakfıkebir İlçe Müftülüğü, İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal'ın koordinesinde, müftülük personelinin işbirliği ve katkılarıyla oluşturulan 30 bin 600 TL'lik, 170 koli gıda yardımını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı.
Koronavirüsle mücadele kapsamında toplumun tüm kesimlerine maddi-manevi destek hizmeti sunmaya devam eden Vakfıkebir İlçe Müftülüğü, salgın nedeniyle mağduriyet yaşayan ailelere destek olmak amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) marifetiyle yardım kampanyası başlattı. İlçe müftülüğünde görevli personelin işbirliği ve katkılarıyla 30 bin 600 TL yardım toplandı. Oluşturulan yardımlarla ihtiyaç sahibi 170 vatandaşa yardım eli uzatıldı.
"Vakit Türkiye İçin İyilik Vakti; Beklenen Sensin" sloganıyla ihtiyaç sahibi ailelere bir nebze de olsa Ramazan yardımı ulaştırabilmek için personelle istişare ve işbirliği yaparak kampanyayı başlattıklarını, müftülük ve müftülük personeli olarak pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarına kayıtsız kalmak istemediklerini ifade eden İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, kampanyaya iştirak eden tüm personele ve din görevlilerine hayır duada bulundu ve teşekkür etti.