İlçe Müftüsü Şükür Küçük, bir grup personel ve mahalle Camii İmam HatipleriMehmet Baştanve İlyas Albayrak ile birlikte; Vakfıkebir Ballı Mahallesinde ikamet eden yaşlı ve hasta vatandaşlar Fatma Baştan(64), Fatma Yolcu(87), Osman Kaim(73) adlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Hasta vatandaşlarla onların aile yakınlarına moral ve manevi destek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde, Müftü Küçük hasta vatandaşlar ve aile yakınlarıyla sohbet edip hâl ve hatırlarını sordu, sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Kur'an-ı Kerim tilâvetinde bulunulan ziyaretlerde Müftü Küçük, hasta ve yaşlı vatandaşlara dua etti ve onların da dualarını aldı.

Hasta ve yaşlılarla ilgilenen aile yakınlarına, moral ve manevi destek anlamında nasihatlerde bulunan Müftü Küçük, tüm hastalara Allah’tan acil şifalar, sabır ve metanet, yakınlarına da kolaylıklar, sağlıklı ve bereketli ömürler temennisinde bulundu.

BAŞKAN KOLTUĞUNU ECE’YE DEVRETTİ BAŞKAN KOLTUĞUNU ECE’YE DEVRETTİ

Ziyaret edilen Hasta, Yaşlılar ve yakınları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Müftü Küçük’ e ve beraberindeki gruba teşekkürlerini ifade ederek dua ettiler.